Cursus Barbier

Reserveer jouw plek!

Een alleskunner op het vlak van klassieke kapsels, waarbij je ook verschillende stylen kan combineren met elkaar en jouw creativiteit kwijt kunt.

Hoe tof als je dat kan aanbieden aan jouw klanten. Deze allround classics cursus barbier is een perfect vervolg op de fade cursus en french crop cursus.

Als echte allround-barber kun jij je klanten blij maken met alle laatste herentrends. Van klassiekers en de vertaling hiervan naar de hedendaagse trends, van netjes en strak de juiste basislijnen knippen tot het creëren van een ruwe, oldskool look. Deze highclass allround cursus barbier wordt gegeven door een echte master barber, gespecialiseerd in verschillende heren vaktechnieken. The next level van het klassieke herenknippen! Natuurlijk vertellen we je ook wat meer over het stylen en afwerken met de juiste producten, én voorzien we je van de belangrijkste ins- en outs om je klant op de juiste manier te adviseren.

Vraag meer informatie aan en plan een datum!

  Opzet cursus Barbier

  De opbouw van de deze allround training herenkapper is zoals je gewend bent van ons. We nemen jou stap voor stap mee in hoe je deze techniek en combinaties eigen kan maken. Het is een Look, Learn & Do! Wij starten eerst met een stukje theorie over de techniek, gebruik van materialen en producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven, waarbij je in detail de techniek uitgelegd krijgt. Het is interactief, dus er is ruimte om veel vragen te stellen. Ons doel is dat je deze techniek na de training direct kan toepassen. Een echte hands-on training dus. Je gaat namelijk na onze demonstratie (Look & Learn) zelf aan de slag met het meegebrachte model (Do)! Onze trainingen zijn onder andere uniek doordat wij in hele kleine groepen trainen, waardoor we jou optimaal aandacht kunnen geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatie en na de fade training ontvang je een certificaat.

  Trainers

  Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale en internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers, maar wel met hun eigen specialisme. Echte gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen. 

  Investering

  135 euro excl btw 
  opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar

  Locaties

  Wij hebben locaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt.
  Je vindt ons in:
  Amsterdam | Antwerpen | Groningen | Ede | Coevorden | Eindhoven | Breda | Lummen

  Salontraining

  Wil je met meerdere collega’s deelnemen, dan is een salontraining interessant. Komen wij gewoon naar jullie toe.