Workshop booking


Bij Barber College staan ambacht en vakmanschap centraal. Bereid je voor op een avond vol kennis en kunde; gewoon, bij jou op locatie. Laat onze meesterbarbieren je team via de methode Look, Learn & Do op de hoogte brengen van alle laatste trends, ontwikkelingen en technieken. Een leerzame, gezellige, sfeervolle en vooral inspirerende avond.

Voorwaarden voor deelname

Wil jij graag de specifieke combinatievormen en technieken voor heren aanleren? Dan kan de cursus Knippen Heren je verder helpen. Om deel te kunnen nemen, heb je de cursus Knippen Basic afgerond. Heb je dat niet gedaan maar heb je toch een zeer goede kennis van de Pivot Point terminologie en basistechnieken? Super, dan kan je met de Knippen Heren cursus aan de slag.

Wat ga je leren?

Tijdens de cursus Knippen Heren leer je zowel klassieke, moderne als kapsels volgens de laatste trends knippen. Concreet gaat het over de volgende inhoud:

  • Juiste verhoudingen creĆ«ren door het combineren van de basis knipvormen
  • Aandacht voor opknippen (zowel met schaar als met tondeuse)
  • Aandacht voor vlakvormig knippen
  • Aandacht voor scheermestechnieken
  • Baardmodellen aanleren en uitvoeren

TRAINER

Deze training wordt verzorgt door een Pivot Point trainer. De trainer heeft altijd een opleidingsprogramma doorlopen om zich de Pivot Point methodiek eigen te maken en op een pedagogische manier over te brengen aan de deelnemers. Essentieel hierbij is dat elke trainer dezelfde methode en vaktaal gebruikt.

Minimaal twee keer per jaar trainen de trainers onderling, met een Internationale trainer van Pivot Point of via een extern persoon.