a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

De vraag van jouw klant moeiteloos tot uitvoering brengen in een fantastische creatie, waarbij de huidige modetrends terug te zien zijn. Dat vraagt improvisatie talent, waarbij de basis van herenvak op orde moet zijn. Deze workshop is echt een next level training voor de (heren)kapper.

Hoe stuur je jouw mannelijke klanten met een modieuze coupe de deur uit? Tijdens deze workshops laten onze trainers de laatste trends van herencoupes zien. De wereld van knippen staat niet stil en we zien een mengelmoes aan stijlen. Veel classic stijlen, maar vergeet niet de fashiontrends zoals mannen met lang haar en te pionieren. Als salon moet je hier van op de hoogte zijn en op inspelen.

Opzet cursus Men Long Hair

In deze cursus Men Long Hair leren wij jou stap voor stap de techniek zelf kan uitvoeren. Het is een Look, Learn & Do! Wij starten eerst met een stukje theorie over de techniek, gebruik van materialen en producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven, waarbij je in detail de techniek uitgelegd krijgt. Het is interactief, dus er is ruimte om veel vragen te stellen. Ons doel is dat je deze techniek na de training direct kan toepassen. Een echte hands-on training dus. Je gaat namelijk na onze demonstratie (Look & Learn) zelf aan de slag met het meegebrachte model (Do)! Onze trainingen zijn onder andere uniek doordat wij in hele kleine groepen trainen, waardoor we jou optimaal aandacht kunnen geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatie en na de fade training ontvang je een certificaat.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale en internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers, maar wel met hun eigen specialisme. Zo hebben we ook echte “baard” specialisten. Echte gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Kosten & Certificaat

Uniek aan onze workshops ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De kosten van de cursus zijn € 149,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze cursus een mooi certificaat ontvangt.

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt.
Je vindt ons Amsterdam (NL) – Antwerpen (BE) – Breda (NL) – Coevorden (NL) – Ede (NL) – Eindhoven (NL) – Groningen (NL) – Hasselt (BE) – Kortrijk (BE) – Leeuwarden (NL) – Lelystad (NL) – Maastricht (NL) – Nijmegen (NL) – Utrecht (NL) – Tilburg (NL).

Data

Maandag 17 oktober 2022
Locatie: Amsterdam
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur

Maandag 17 oktober 2022
Locatie: Antwerpen
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur

Maandag 21 november 2022
Locatie: Groningen
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur

Andere mogelijkheden

Wil je met meerdere collega’s deelnemen, dan is een salontraining interessant. Komen wij gewoon naar jullie toe. Scheelt weer gesleept met modellen ;-). Wil je alle technieken beheersen? Kijk dan ook naar de mogelijkheden van onze exclusieve cursus, genaamd Advance Allround Herenkapper [barber] in 10 weken. En ben je starter? Ook hier bieden we oplossing voor. Stuur een mail naar info@barbercollege.nl.

Reserveer je plekje!

    Ervaring herenvak


    Kies je workshop: