a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

De vraag van jouw klant moeiteloos tot uitvoering brengen in een fantastische creatie, waarbij de huidige modetrends terug te zien zijn. Dat vraagt improvisatie talent, waarbij de basis van herenvak op orde moet zijn. Deze workshop is echt een next level kniptraining voor de (heren)kapper.

Leer tijdens deze workshop alles over MODERN BARBERING. Niet de old school way, maar we respecteren de tradities. Een scala aan knipvaardigheden met klassieke en geavanceerde technieken – specifiek voor mannen – waaronder schaar over kammen, scheren, knippen met de tondeuse, textuur en meer.

Door deze workshop te volgen zorg jij ervoor dat je je echt onderscheidt met je kniptechnieken. Hiermee creëer je echt gave en eigentijdse kapsels. Je zet je hier echt mee neer als een vakspecialist. Een extra reden om naar jouw salon te komen!

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Opzet cursus Haircut & Techniques

In deze cursus zal de focus komen te liggen op de kniptechnieken. Wij leren jou stap voor stap hoe je de verschillende technieken zelf kunt uitvoeren. We delen al onze tips & tricks met je. Hoe zorg je ervoor dat de hedendaagse man met een goed en netjes geknipt kapsel naar buiten gaan. De kunst van perfectie zullen wij met passie aan je overbrengen.

Het is belangrijk om te weten wat je doet. Hoe bouw je een kapsel op? Hoe komt een coupe tot stand en wanneer komt die tot zijn recht. Waarom je materiaal op een bepaalde manier gebruikt. En hoe geef je de klant goed advies. Belangrijk om dit alles in de juiste balans te krijgen. Van technische tekenen, (gezichts)vormen & lijnen, gebruik van schaar/kam/tondeuse tot aan het advies.

We zorgen ervoor dat je tijdloze stijlen weet te creeren. Met kam/schaar en goede föhn technieken leer je werken en te stylen.

Ons doel is dat je de technieken na de cursus direct zelf kunt toepassen. Een echte hands-on training. Na onze demonstratie (‘look & learn’) ga je namelijk zelf aan de slag met het meegebrachte model (‘do’)!

Onze trainingen zijn uniek, doordat wij in kleine groepen trainen. Hierdoor kunnen we jou optimaal aandacht geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatiemoment. Na de workshop ontvang je een certificaat, zodat ook jouw klanten weten dat je de techniek beheerst.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale én internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers. Ieder met zijn of haar eigen specialisme. We hebben in ons team echte professionals die deze kniptechnieken tot in de puntjes beheersen. De trainers zijn stuk voor stuk gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Reserveer je plek!

Kosten & Certificaat

Uniek aan onze workshops ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4 a 6 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De deelname fee van de cursus zijn € 149,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze cursus modern barbering een mooi certificaat ontvangt. Deze investering, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aftrekbaar als bedrijfskosten!

Toelatingseisen

Deze barbier / herenvak opleiding is speciaal voor kappers. Een basis kappersopleiding en minimaal 2 jaar actuele kappers/salonervaring is dus wel vereist om de snelheid van het programma bij te kunnen houden en de stof op te kunnen nemen en verwerken. Of dit van toepassing is bekijken we per deelnemer.

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt.
Je vindt ons Amsterdam (NL) – Antwerpen (BE) – Breda (NL) – Coevorden (NL) – Ede (NL) – Eindhoven (NL) – Groningen (NL) – Hasselt (BE) – Kortrijk (BE) – Leeuwarden (NL) – Lelystad (NL) – Heerlen (NL) – Nijmegen (NL) – Utrecht (NL) – Rotterdam (NL) – Culemborg (NL).

Data

Maandag 16 oktober 2023
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Groningen, Kortrijk  (BE), Rotterdam, Utrecht

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 
Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden van NRTO van toepassing. Ook onderaan deze website in de footer te vinden.

De cursus zal van start gaan als er voldoende inschrijvingen zijn.

Reserveer je plek!

Salontraining, opleiding Advance Gentlemen Haircut of Advance Allround Herenkapper?

Wil je met meerdere collega’s deelnemen? In dat geval is een Salontraining interessant. In plaats van dat jullie naar ons komen, komen wij gewoon naar jullie toe. Scheelt ook weer gesleep met modellen. 😉

Wil je specialist worden in alle men haircuts, dan raden wij de opleiding Advance Gentlemen Haircut aan. In 6 avonden leer je alle herensnits van onze ervaren trainers. Voor een complete barbier opleiding voor kappers hebben wij een programma ontwikkeld, genaamd Advance Allround Herenkapper. Hierin leiden we je op tot een allround barber in slechts 10 avonden. Alle technieken, incl. beard shave en baardtrim techieken komen hier aan bod.

 

Reserveer je plekje!   
  STAP-Budget:
  Ik wil graag deelnemen via het STAP-budget
  (Alleen mogelijk voor trainingen die starten tussen 31 juli en 30 november 2023)
   

  Kies je workshop: