a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Salontraining voor kappers

Wist je dat wij al onze workshops ook als salontraining – ook wel ‘in-salontraining’ genoemd – geven? Binnen dit concept komt onze trainer naar jullie salon om de training te geven (Nederland & België). Dat scheelt jullie een hoop reistijd en -kosten én gesleep met modellen. Lekker praktisch!

Leuk, leerzaam én goed voor de ’teamspirit’

Kies een van onze workshops en plan een salontraining in bij jullie salon. Een training bij jullie in de salon kan gepland worden wanneer het jullie uitkomt. Een salontraining is niet alleen leuk en erg leerzaam, maar ook nog eens heel goed voor de ’teamspirit’. Het zorgt ervoor dat jullie de techniek allemaal op eenzelfde manier leren en ook zo kunnen uitvoeren. Onze trainers zijn echte allrounders, maar hebben ieder hun specialisme. Wij zorgen er uiteraard voor dat de juiste trainer naar jullie toe komt.

Onze salontrainingen voor kappers worden gegeven volgens de leermethode ‘LOOK, LEARN & DO’. Na de uitgebreide live demonstratie van onze trainer is het de beurt aan de cursisten. Handen uit de mouwen dus en zelf aan de slag onder begeleiding van een van onze trainers.

Wij werken bij voorkeur met groepen van maximaal 6 medewerkers, zodat wij iedereen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Bij het goed afronden van de training, ontvang je een mooi certificaat dat kunt laten zien aan jouw klanten!

Kies een salontraining

Er zijn enkele van onze workshops die we ook als salontraining aanbieden. Hieronder kun je de verschillende mogelijkheden vinden.* Kies een salontraining voor kappers en vul het contactformulier in. We nemen dan vrijblijvend contact met je op waarbij we je meer informatie verstrekken over de opties en plannen we bij serieuze interesse samen een datum.

*combinaties zijn ook mogelijk

Vraag meer informatie aan en plan een datum!