a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Salontraining voor het hele team!

Wist je dat wij al onze cursussen & opleidingen ook als salontraining – ook wel in-salontraining genoemd – geven? Onze trainer komt dan naar jouw salon om deze training(en) te geven. Dit zowel in Nederland als België mogelijk. Dat scheelt jullie een hoop reistijd en -kosten én gesleep met modellen. Handig! Boek deze salontraining bij de erkende vakopleider Barber College. 

Aantal cursisten: we adviseren een maximum van 6
Prijs: 625 euro excl. btw en reiskosten 0,28 per km

Reserveer je plek!

Leuk, leerzaam én goed voor de teamspirit

Kies één van onze cursussen of opleidingen voor kappers en plan een salontraining in bij jullie op locatie. Een training bij jullie in de salon kan gepland worden wanneer het jullie uitkomt. Een salontraining is niet alleen leuk en erg leerzaam, maar ook nog eens heel goed voor de teamspirit. Het zorgt ervoor dat jullie de techniek allemaal op eenzelfde manier leren en ook zo kunnen uitvoeren. Onze trainers zijn echte allrounders en zitten door heel Nederland & België. Wij zorgen er voor dat wij jullie barber skills naar een hoger niveau tillen en daar ook houden.

Onze salontrainingen voor kappers worden gegeven volgens de leermethode Look, Learn & Do. Na de uitgebreide live demonstratie van onze trainer is het de beurt aan de cursisten. Handen uit de mouwen dus en zelf aan de slag onder begeleiding van een van onze trainers.

Wij werken bij voorkeur met groepen van maximaal 6 personen, zodat wij iedereen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Bij het goed afronden van de training, ontvang je een certificaat die jouw geleerde kennis en skills onderschrijven. Deze kun je bijvoorbeeld ophangen in de salon om ook aan klanten te tonen!

 

 

Duur & Lesmateriaal

Je ontvangt een overzichtelijk naslagwerk van een step by step beschrijving van de technieken van deze training, zodat je als team ook na de salontraining goed kan oefenen en het geleerde tot uitvoering kan brengen. Daarnaast kun je profiteren van de voordelen van onze samenwerkende partners. Denk hierbij aan materialen en producten. De duur van de salontraining is 3,5 uur. We starten met een stukje theorie, product en materiaal uitleg. Vervolgens geeft onze trainer een live demonstratie. Daarna zijn jullie aan de beurt! Één model per cursist is dus vereist om te regelen. De training kan overdag of in de avond gepland worden. Wanneer het jullie uitkomt.

 

 

Prijs

De kosten van een losse salontraining zijn € 625,- excl. btw en reiskosten € 0,28 per km. Wij rekenen verder geen voorrijkosten. Onze trainers zijn gevestigd door heel Nederland en België, dus de reiskosten zijn te overzien. Wil je één van onze complete opleidingen als salonprogramma plannen of maatwerk? Ook dit is mogelijk! Bel of stuur ons een mailtje voor toelichting en offerte op maat. Deze investering in een opleiding, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aan te vragen als subsidie. Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners (waaronder ANKO & CNV) opleidingssubsidie beschikbaar. Voor meer informatie bekijk de subsidie-pagina.

 

 

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale én internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers. Ieder met zijn of haar eigen specialisme. Stuk voor stuk zijn ze gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Certificaat

Alle cursisten ontvangen tevens een mooi certificaat bij afronding van deze training bij jullie in de salon. Fantastisch om op te hangen in je salon, zodat klanten kunnen zien dat jullie de specialist zijn en de techniek beheersen.

 

 

Kies een salontraining

Onze cursussen en opleidingen bieden we dus ook als salontraining aan. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in. We nemen dan vrijblijvend contact met je op waarbij we je meer informatie verstrekken over de opties en plannen we bij interesse samen een datum. Het lijkt ons leuk om binnenkort bij jou in de salon onze passie en kennis te delen.

1-op-1 training

Heb je liever een 1 op 1 training met één van onze trainers? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt dan meerdere modellen tijdens deze workshop behandelen. Wij maken dan een programma op maat voor je. Op één van onze locaties of bij jou in de salon. Vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar info@barbercollege.nl.

 

Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden (incl. annuleringsvoorwaarden) van NRTO van toepassing. Ook onderaan deze website in de footer te vinden.

Reserveer je plek!

 

Vraag meer informatie aan en plan een datum!