a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Salontraining voor kappers

Wist je dat wij al onze workshops ook als salontraining – ook wel in-salontraining genoemd – geven? Binnen dit concept komt onze trainer naar jouw salon om de training te geven. Dit zowel in Nederland als België mogelijk. Dat scheelt jullie een hoop reistijd en -kosten én gesleep met modellen. Handig!

Leuk, leerzaam én goed voor de teamspirit

Kies een van onze workshops voor kappers en barbers (in spe) en plan een salontraining in bij jullie op locatie. Een training bij jullie in de salon kan gepland worden wanneer het jullie uitkomt. Een salontraining is niet alleen leuk en erg leerzaam, maar ook nog eens heel goed voor de teamspirit. Het zorgt ervoor dat jullie de techniek allemaal op eenzelfde manier leren en ook zo kunnen uitvoeren. Onze trainers zijn echte allrounders, maar hebben ieder hun specialisme. Wij zorgen er uiteraard voor dat de juiste trainer naar jullie toe komt.

Onze salontrainingen voor kappers en barbers worden gegeven volgens de leermethode Look, Learn & Do. Na de uitgebreide live demonstratie van onze trainer is het de beurt aan de cursisten. Handen uit de mouwen dus en zelf aan de slag onder begeleiding van een van onze trainers.

Wij werken bij voorkeur met groepen van maximaal 6 personen, zodat wij iedereen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Bij het goed afronden van de training, ontvang je een certificaat die jouw geleerde kennis en skills onderschrijven. Deze kun je bijvoorbeeld ophangen in de salon om ook aan klanten te tonen!

Kies een workshop en maak er een salontraining van.

Lesmateriaal

Je ontvangt een overzichtelijk naslagwerk van een step by step beschrijving van de technieken van deze workshops, zodat je als team ook na de salontraining goed kan oefenen en het geleerde tot uitvoering kan brengen. Daarnaast kun je profiteren van de voordelen van onze samenwerkende partners. Denk hierbij aan materialen en producten.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale én internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers. Ieder met zijn of haar eigen specialisme. Stuk voor stuk zijn ze gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Certificaat

Alle cursisten ontvangen tevens een mooi certificaat bij afronding van deze training bij jullie in de salon. Fantastisch om op te hangen in je salon, zodat klanten kunnen zien dat jullie de specialist zijn en de techniek beheersen.

Sociale partners stellen arbeidsmarktvouchers aan werknemers, die binnen of buiten hun vakgebied een cursus of opleiding willen volgen die hun arbeidsmarktpositie versterkt. Werknemers binnen de kappersbranche kunnen van deze arbeidsmarktvoucher gebruik maken met een waarde van maximaal € 750,-. Meer weten? Stuur ons een berichtje. 

Kies een salontraining

Onze workshops bieden we dus ook als salontraining aan. Hieronder kun je de verschillende mogelijkheden vinden. Kies een salontraining voor kappers / barbers en vul het contactformulier onderaan deze pagina in. We nemen dan vrijblijvend contact met je op waarbij we je meer informatie verstrekken over de opties en plannen we bij serieuze interesse samen een datum. Het lijkt ons leuk om binnenkort bij jou in de salon onze passie en kennis te delen.

*Combinaties zijn ook mogelijk bij kleinere groepjes, zoals een combi van de workshop fade cursus en workshop beard trim.

Vraag meer informatie aan en plan een datum!