a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Aanvragen opleidingssubidie

Hey kapper!

Vraag nu deze subsidie aan tot een max van € 100,- per medewerker.

Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners opleidingssubsidie beschikbaar. Werkgevers die hun medewerkers een externe cursus, training e.d. hebben laten volgen, kunnen een tegemoetkoming in de kosten ontvangen.

Opleidingssubsidie 2023/2024

Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners Opleidingssubsidie beschikbaar voor de looptijd van 1 juli 2023 tot en met 30 juni 2024. Werkgevers die hun medewerkers een externe vakgerichte cursus, vakgerichte training e.d. hebben laten volgen, kunnen een tegemoetkoming in de kosten ontvangen.

Per werknemer wordt maximaal 50% van de kosten vergoed tot een maximumbedrag van EUR 100,- per medewerker.

Het NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit bezit het NRTO-keurmerk.

Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

Zie voor meer informatie www.nrto.nl/keurmerk of bekijk de animatie

Opleidingssubsidie van sociale partners

Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners (ANKO, CNV en FNV Mooi!) opleidingssubsidie beschikbaar. Werkgevers die hun medewerkers een externe cursus, training e.d. hebben laten volgen, kunnen een tegemoetkoming in de kosten ontvangen. Per werknemer wordt maximaal 50% van de kosten vergoed tot een maximumbedrag van EUR 100,- per medewerker.

Voor meer informatie en het aanvragen van deze subsidie, ga naar: Opleidingssubsidie | Branche Platform Kappers