a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

SHAVE COURSE

Deze scheercursus staat geheel in teken van de clean shave. Je leert in deze scheer workshop hoe je een baard perfect glad kunt scheren op klassieke wijze met een open scheermes en warme doeken. Je doet dit op een scheermodel die je zelf meeneemt naar de cursus. Haargroei, eventuele probleemzones bij klanten en gebruik juiste producten. Het komt allemaal aan bod in de cursus scheren van de baard! We leren je tijdens deze scheercursus ook op welke wijze je een wellness behandeling met warme handdoeken geeft. Een heerlijk ontspanningsmomentje voor jouw mannelijke klanten. Een extra reden om naar jouw salon te komen!

 


Duur: 1 avond (dinsdag)
Tijd: 19.00 uur tot 22.30 uur
Datum: verschillende data (zie inschrijfformulier onderaan deze pagina)
Deelnemers: maximaal 4 tot 6 cursisten
Locaties: 20 trainingslocaties in Nederland & België
Prijs: € 149,95 excl. btw per persoon
Zelf meenemen: eigen werkmateriaal + model
Toelatingseis: enkel voor kappers (geen starters)
Programma:
19.00 – 20.15 Look & Learn: demo door trainer
20.15 – 22.30 Workshop: cursisten scheren één model
Inschrijving: zie formulier onderaan deze pagina
Facturatie: je ontvangt een factuur
Salontraining: ook als salontraining te boeken (625 euro excl. btw en reiskosten trainer)


 

Helemaal glad scheren op klassieke wijze met als resultaat: een perfect gladgeschoren gezicht. Dat vraagt nogal om wat kennis. De workshop Beard Shave is meer dan alleen een scheercursus. We brengen het ambacht van het vakmanschap op je over. Je leert in deze cursus voor dé herenkapper alles over het ambacht: van de hot towel treatment tot het contouren en scheren. Binnen no-time heb ook jij het onder de knie. Na deze workshop onderscheidt jij je echt van andere kappers bij jou in de omgeving.

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Reserveer je plek!

Inhoud van de cursus Beard Shave

In de cursus Beard Shave leren wij jou stap voor stap hoe je de verschillende technieken zelf kunt uitvoeren. Hoe zorg dat je klanten goed adviseert? En hoe je met een open mes scheert? We delen al onze tips & tricks met je. De scheercursus wordt aangeboden op basis van het principe ‘look, learn & do’. We starten dus eerst met een stukje theorie, onder andere over de techniek, behandelingen, het gebruik van materialen en de toepassing van producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven, waarbij je tot in detail de techniek uitgelegd krijgt. Tijdens deze demo laten we zoveel mogelijk verschillende technieken zien. Het is interactief, dus er is veel ruimte om vragen te stellen.

Ons doel is dat je de behandelingen na de cursus scheren direct zelf kunt toepassen. Een echte hands-on training. Na onze demonstratie (‘look & learn’) ga je namelijk zelf aan de slag met het meegebrachte model (‘do’)!

Onze trainingen zijn uniek, doordat wij in kleine groepen trainen. Hierdoor kunnen we jou optimaal aandacht geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatiemoment. Na de workshop Beard Shave ontvang je een certificaat, zodat ook jouw klanten weten dat je de techniek beheerst.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale én internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers. Ieder met zijn of haar eigen specialisme. Zo hebben we bijvoorbeeld ook echte “baard”-specialisten. Stuk voor stuk zijn ze gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Kosten & Certificaat

Uniek aan onze workshops ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4 a 6 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De deelname fee van de cursus zijn € 149,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze cursus een mooi certificaat ontvangt. Deze investering in een opleiding, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aan te vragen als subsidie. Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners (waaronder ANKO & CNV) opleidingssubsidie beschikbaar. Voor meer informatie bekijk de subsidie-pagina. De netto investering voor deze cursus is dan nog maar € 74,98 (excl. btw).

Toelatingseisen

Deze barbier / herenvak opleiding is speciaal voor kappers. Een basis kappersopleiding en eventueel minimaal 1 jaar actuele kappers/salonervaring is dus wel vereist om de snelheid van het programma bij te kunnen houden en de stof op te kunnen nemen en verwerken. Of dit van toepassing is bekijken we per deelnemer.

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je vindt ons Amsterdam (NL) – Antwerpen (BE) – Breda (NL) – Coevorden (NL) – Ede (NL) – Eindhoven (NL) – Groningen (NL) – Hasselt (BE) – Kortrijk (BE) – Heerenveen (NL) – Heerlen (NL) – Nijmegen (NL) – Utrecht (NL) – Rotterdam (NL) – Culemborg (NL) – Nieuwegein (NL) – Zwolle (NL) – Assen (NL) – Leeuwarden (NL) – Tilburg (NL) – Deventer (NL).

Data

Dinsdag 15 oktober 2024
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Coevorden, Ede, Deventer, Groningen, Hasselt (BE), Kortrijk (BE), Lelystad, Heerlen, Heerenveen, Rotterdam, Utrecht, Nieuwegein, Tilburg, Assen, Leeuwarden.

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 
Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden van NRTO van toepassing. Ook onderaan deze website in de footer te vinden.

De cursus zal van start gaan als er voldoende inschrijvingen zijn.

Reserveer je plek!

Salontraining met het hele team!

Wil je met meerdere collega’s deze training volgen? Dat kan! Onze gepassioneerde trainers komen graag bij julle in de salon langs om een inspirerende salontraining te geven. Scheelt ook weer gesleep met modellen. ;-). Ga naar de pagina Salontraining en lees meer over de mogelijkheden. Ook een privé-training hoort tot de mogelijkheid. Met een 1 op 1 training krijg je 100% aandacht van onze trainer. Stuur ons een mail en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Reserveer je plekje!    Kies je workshop: