a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

BEARD COURSE

Deze workshop staat geheel in teken van de baard. Trimmen, onderhouden, strakke contouren maken en modelleren. Het komt allemaal aan bod in de cursus baard trimmen! We leren je tijdens deze baard trim cursus ook op welke wijze je een baard mooi vol kan laten lijken. Kortom, dit is dé cursus bij uitstek om het aanbod in jouw salon compleet te maken!

 


Duur: 1 avond (dinsdag)
Tijd: 19.00 uur tot 22.30 uur
Datum: verschillende data (zie inschrijfformulier onderaan deze pagina)
Deelnemers: maximaal 4 tot 6 cursisten
Locaties: 20 trainingslocaties in Nederland & België
Prijs: € 149,95 excl. btw per persoon
Zelf meenemen: eigen werkmateriaal + model
Toelatingseis: enkel voor kappers (geen starters)
Programma:
19.00 – 20.15 Look & Learn: demo door trainer
20.15 – 22.30 Workshop: cursisten trimmen één model
Inschrijving: zie formulier onderaan deze pagina
Facturatie: je ontvangt een factuur
Salontraining: ook als salontraining te boeken (625 euro excl. btw en reiskosten trainer)


 

Een lange volle baard, of strak en kort getrimd? Een mooie baard is tijdloos en om die reden zal de vraag hierom vanuit klanten altijd blijven. Maar hoe zet je die strakke lijnen? Waar hou je rekening mee bij het knippen van een baard? Kom het leren tijdens deze training baard trimmen. We geven je alle tips & trics en laten je kennis maken met het open mes. Ook komt het modelleren met producten aanbod en hoe je jouw klanten goed advies kunt geven over onderhoud & styling.

Je leert hoe je een baard in model trimt en hoe je de contouren rond de baard perfect glad kunt scheren. Je doet dit op een herenmodel die je zelf meeneemt naar de baard training.

Na deze workshop kan jij meer dan alleen scheren en zorg jij ervoor dat iedere volle baard met strakke lijnen naar huis gaat.

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Reserveer je plek!

Inhoud van de cursus Beard Trim

In de cursus Beard Trim leer je hoe je een baard in model trimt en hoe je de contouren rond de baard perfect glad kunt scheren. Je doet dit op een herenmodel die je zelf meeneemt naar de baard training. We delen al onze tips & tricks met je. De cursus Beard Trim wordt aangeboden op basis van het principe ‘look, learn & do’. We starten dus eerst met een stukje theorie, onder andere over de techniek, behandelingen, het gebruik van materialen en de toepassing van producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven, waarbij je tot in detail de techniek uitgelegd krijgt. Tijdens deze demo laten we zoveel mogelijk verschillende technieken zien. Het is interactief, dus er is veel ruimte om vragen te stellen.

Ons doel is dat je de behandelingen na de cursus baard trimmen direct zelf kunt toepassen. Een echte hands-on training. Na onze demonstratie (‘look & learn’) ga je namelijk zelf aan de slag met het meegebrachte herenmodel (‘do’)! Onze trainer helpt je de juiste keuzes te maken. Type baard, afgestemd op de wensen en geschiktheid van het model.

Onze trainingen zijn uniek, doordat wij in kleine groepen trainen. Hierdoor kunnen we jou optimaal aandacht geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatiemoment. Na de workshop Beard Trimmen ontvang je een certificaat, zodat ook jouw klanten weten dat je de techniek beheerst.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale én internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers. Ieder met zijn of haar eigen specialisme. Zo hebben we bijvoorbeeld ook echte “baard”-specialisten. Stuk voor stuk zijn ze gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Kosten & Certificaat

Uniek aan onze workshops ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4 a 6 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De deelname fee van de cursus zijn € 149,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze cursus een mooi certificaat ontvangt. Deze investering in een opleiding, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aan te vragen als subsidie. Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners (waaronder ANKO & CNV) opleidingssubsidie beschikbaar. Voor meer informatie bekijk de subsidie-pagina. De netto investering voor deze cursus is dan nog maar € 74,98 (excl. btw).

Toelatingseisen

Deze barbier / herenvak opleiding is speciaal voor kappers. Een basis kappersopleiding en eventueel minimaal 1 jaar actuele kappers/salonervaring is dus wel vereist om de snelheid van het programma bij te kunnen houden en de stof op te kunnen nemen en verwerken. Of dit van toepassing is bekijken we per deelnemer.

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je vindt ons Amsterdam (NL) – Antwerpen (BE) – Breda (NL) – Coevorden (NL) – Ede (NL) – Eindhoven (NL) – Groningen (NL) – Hasselt (BE) – Kortrijk (BE) – Heerenveen (NL) – Heerlen (NL) – Nijmegen (NL) – Utrecht (NL) – Rotterdam (NL) – Culemborg (NL) – Nieuwegein (NL) – Zwolle (NL) – Assen (NL) – Leeuwarden (NL) – Tilburg (NL) – Deventer (NL)

Data

Dinsdag 1 oktober 2024
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Deventer, Coevorden, Ede, Groningen, Hasselt (BE), Kortrijk (BE), Heerenveen, Lelystad, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Nieuwegein, Zwolle, Tilburg, Leeuwarden, Assen.

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Reserveer je plek!

Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden van NRTO van toepassing. Ook onderaan deze website in de footer te vinden.

De cursus zal van start gaan als er voldoende inschrijvingen zijn.

Salontraining met het hele team!

Wil je met meerdere collega’s deze training volgen? Dat kan! Onze gepassioneerde trainers komen graag bij julle in de salon langs om een inspirerende salontraining te geven. Scheelt ook weer gesleep met modellen. ;-). Ga naar de pagina Salontraining en lees meer over de mogelijkheden. Ook een privé-training hoort tot de mogelijkheid. Met een 1 op 1 training krijg je 100% aandacht van onze trainer. Stuur ons een mail en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reserveer je plekje!    Kies je workshop: