a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Advance Allround Herenkapper opleiding (10-avonden)

Allround herenkapper met specialistische kennis en skills worden? Barber College biedt deze unieke barbier opleiding aan voor maximaal 4 tot 6 cursisten tegelijk. Een kleine groep betekent veel persoonlijke aandacht. Ideaal voor herenkappers, (dames)kappers of barbers die hun vaardigheden en technieken in deze barber opleiding willen ontwikkelen om een complete vakspecialist en échte allrounder te worden. Deze 10 avonden barbier opleiding voor kappers is dan ook speciaal voor degenen die intensief getraind willen worden en zich willen onderscheiden van de rest. Ben jij dames- of herenkapper of barber en heb je ambities om advance allround herenkapper te worden? Lees dan verder over wat je gaat leren, wat deze erkende barber opleiding kost en waar je ‘m kunt volgen!

Reserveer je plek!

In deze 10 avonden advance allround herenkapper opleiding leer je de kneepjes van het vak door instructie en begeleiding van barbers die nationaal en internationaal gewerkt hebben. Zo ga je onder andere aan de slag met het perfectioneren van de basis, het leren van nieuwe technieken (zoals low, mid en high fade) en leer je hoe je een baard écht goed scheert. Deze opleiding herenkapper wordt gegeven volgens de leermethode Look, Learn & Do.

Alles over de basis, faden en baarden

Zie je het wel zitten om je in 10 avonden te scholen tot advance allround herenkapper? We lichten graag toe wat je per avond in deze barbier opleiding gaat leren, zodat je weet wat je kunt verwachten. Aan het einde van de rit en bij het goed slagen ontvang je een certificaat dat je aan je klanten kunt laten zien. Deze barbier opleiding is speciaal ontwikkeld voor kappers die zich willen onderscheiden van de rest of wellicht wil jij je in jullie team ontwikkelen tot dé specialist.

 • Avond 1: basic cuts
 • Avond 2: taper
 • Avond 3: low fade
 • Avond 4: mid fade
 • Avond 5: high fade
 • Avond 6: long hair
 • Avond 7: head shave
 • Avond 8: clean shave
 • Avond 9: beard short
 • Avond 10: beard long

Low, mid & high fade

Na de basics ga je al gauw aan de slag met faden. Als barber zul je de tondeuse de baas moeten worden om een goede fade neer te kunnen zetten. Met onze tips en tricks krijg je tijdens deze barbier opleiding dit binnen no time onder de knie. In het begin zul je de “drop fade” leren gebruiken. Deze is ideaal om te gebruiken als je het nog moeilijk vind om een fade met lijn te creëren. Zodra je dit goed beheerst, kun je een stapje verder. We gaan de aangeleerde technieken perfectioneren. Wat is er immers mooier dan een perfecte fade?! Zodra ook dit goed gaat, maken we een master barber van je in onze fade cursus. Hoe maak je de perfecte fade? Met welke coupe maak je een low, mid of high fade? We geven jou alle zelfvertrouwen en zekerheid als het op werken met een tondeuse en open mes aankomt.

Baarden scheren (short & long)

De laatste weken van de barbier opleiding staan in het teken van de baard. Van trimmen en onderhouden tot strakke contouren maken of er helemaal af halen: het komt allemaal aan bod. Ook leren we je op welke wijze je een wellnessbehandeling met warme handdoeken geeft. Een heerlijk ontspanningsmomentje voor jouw mannelijke klanten. Een extra reden om naar jouw salon te komen!

Volg dé herenkapper opleiding en word een pro in je vak!

Altijd een locatie in de buurt

We begrijpen dat het erg intensief kan zijn om – naast je werk – iedere week een scholing te volgen. Laat staan om je modellen iedere keer mee te regelen en mee te krijgen. Om die reden is het wel zo prettig als de opleidingslocatie voor de advance allround herenkapper opleiding dan nog enigszins in de buurt zit. We kiezen ervoor om de allround advance herenkapper opleiding op verschillende locaties aan te bieden, zodat reistijd geen probleem vormt. Op de volgende locaties wordt deze barbier opleiding voor kappers aangeboden.

 • Amsterdam (NL)
 • Antwerpen (BE)
 • Breda (NL)
 • Coevorden (NL)
 • Ede (NL)
 • Eindhoven (NL)
 • Groningen (NL)
 • Hasselt (BE)
 • Kortrijk (BE)
 • Leeuwarden (NL)
 • Lelystad (NL)
 • Heerlen (NL)
 • Nijmegen (NL)
 • Utrecht (NL)
 • Rotterdam (NL)
 • Culemborg (NL)
 • Nieuwegein (NL)

Toelatingseisen

Deze barbier / herenvak opleiding is speciaal voor kappers. Een basis kappersopleiding en minimaal 1 jaar actuele kappers/salonervaring is dus wel vereist om de snelheid van het programma bij te kunnen houden en de stof op te kunnen nemen en verwerken. Of dit van toepassing is bekijken we per deelnemer.

Advance Allround Herenkapper opleiding volgen? Kies voor Barber College.

Startdata

Heb jij interesse en wil je aan een eerstvolgende reeks meedoen? Meld je dan aan voor de wachtlijst onderaan deze pagina. Zodra we voldoende (minimaal 4) cursisten voor een trainingslocatie hebben, stemmen we in overleg de planning met je af. Niet op iedere trainingslocatie zal deze opleiding op hetzelfde moment van start gaan namelijk. Leer van ervaren en gepassioneerde trainers die in top barbershops werken.

Prijs

De deelname fee voor de gehele barbier opleiding bedraagt € 1.795,- excl. btw. Bij betaling ineens profiteer je van 2% betalingskorting. Betaling kan ook in 4 gelijke termijnen. Er is een gereduceerde tarief van € 1.595,- excl. btw van toepassing op een tweede persoon werkzaam voor dezelfde salon of barbershop. Deze investering in een opleiding, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aan te vragen als subsidie. Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners (waaronder ANKO & CNV) opleidingssubsidie beschikbaar. Voor meer informatie bekijk de subsidie-pagina. De netto investering voor deze opleiding is dan nog € 1.695,- (excl. btw).

Dit was een hele leuke en vooral leerzame opleiding! Alles wordt duidelijk uitgelegd en als je vragen hebt worden die goed uitgelegd. Ik ben zeker een ervaring rijker. Echt een aanrader!

Iris de Lange – Haarstudio 66 in Daalerveen

Duur

De Advance Allround Herenkapper opleiding duurt 10 avonden, verspreidt over een half jaar. Welke onderwerpen daarin behandelt worden, kun je bovenaan deze pagina terugvinden. Er wordt getraind in hele kleine groepjes van maximaal 4-6 cursisten. Veel persoonlijke aandacht dus!

Certificaat

Na het volgen van de Advance Allround Herenkapper opleiding ontvang je een certificaat dat de geleerde vaardigheden onderschrijft. Je kunt deze bijvoorbeeld ophangen in je salon om aan je klanten te tonen.

Lesdagen

Avondopleiding van 19.00 tot ca. 22.30 uur gedurende 10 avonden zul je op de opleidingslocatie van jouw keuze de praktijklessen volgen. Huis(salon)werk opdracht: na iedere deeltraining 2 uur ten behoeve van een praktijkopdracht.

Materiaal

Voor het volgen van de advance allround herenkapper opleiding dien je je eigen materiaal en een model mee te nemen. Denk hierbij aan tondeuse met opzetstukken (1.5mm, 3mm, 4.5mm, 6mm), trimmer, tondeuse kam, knipschaar (liefst 6inch tot 7inch), rechte knipkam, 2 haarklemmen, waterspuit, föhn. Daarnaast ontvang je bij ieder onderdeel handige “step by step” documentatiemateriaal.

Meld je direct aan

Enthousiast geworden? Leuk! Meld je direct aan voor deze Advance Allround Herenkapper opleiding. Volg de trainingen en wordt een echte pro in je vak.

Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden (incl. annuleringsvoorwaarden) van NRTO van toepassing. Ook onderaan deze website in de footer te vinden.

Salontraining

Heb je nu een heel team en vind je dit programma geschikt voor meerdere medewerkers in jouw team? Dan kunnen wij deze opleiding ook geven in de vorm van een salontraining-programma bij jou in de salon. Onze trainer komt dan deze 10 trainingen bij jullie op locatie verzorgen. Meer weten? Vul het formulier hieronder in.

Reserveer je plek!

 

Meld je aan voor de wachtlijst en reserveer jouw plek!