a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Opleiding French Crop

Jij wilt een alleskunner op het vlak van klassieke kapsels zijn, waarbij je ook verschillende stijlen kunt combineren met elkaar en waar je jouw creativiteit in kwijt kunt. Dan is onze opleiding French Crop een onmisbare aanvulling. Want hoe tof is het als je dat allemaal kunt aanbieden aan je klanten?! Bovendien is deze cursus french crop een perfect vervolg op de fade cursus.

Als echte allround barbier kun jij je klanten blij maken met de laatste herentrends. Van klassiekers (zoals een fade of french crop) en de vertaling hiervan naar de hedendaagse trend (netjes en strak de juiste basislijnen knippen) tot het creëren van een ruwe, ‘old school’ look: jij kunt het allemaal. Samen met de cursus fade maakt deze cursus jou tot allrounder in het herenvak. Deze training wordt gegeven door een echte ‘master barbier’ die is gespecialiseerd in verschillende herenvaktechnieken. Ga next level als herenkapper! En natuurlijk vertellen we je binnen de cursus crop ook graag meer over het stijlen en afwerken met de juiste producten. En we voorzien je van de belangrijkste ins en outs om je klant op de juiste manier te adviseren. Nieuwsgierig?

Dit ga je leren in de cursus French Crop

De opbouw van de deze opleiding is zoals je gewend bent van ons. We nemen jou stap voor stap mee in hoe je de technieken en combinaties eigen kunt maken. Met de crop kun je echt ontzettend veel variaties in creaties maken. Wij nemen jou hierin mee! De cursus is op basis van het principe ‘look, learn & do’! We starten eerst met een stukje theorie over de technieken, het gebruik van materialen en de toepassing van verschillende producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven waarbij je tot in detail de techniek uitgelegd krijgt. Het programma is interactief, dus er is veel ruimte om vragen te stellen.

Het doel is dat je de technieken na de training direct kunt toepassen. Een echte hands-on training! Je gaat namelijk na onze demonstratie (‘look & learn’) zelf aan de slag met het meegebrachte model (‘do’).

Onze trainingen zijn uniek, doordat wij in kleine groepen trainen. Hierdoor kunnen we jou optimaal aandacht geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatiemoment en na de cursus French Crop ontvang je een certificaat. Hiermee kun je ook aan je klanten je skills laten zien!

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale en internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers, maar wel met hun eigen specialisme. Zo hebben we ook echte allround specialisten, maar ook trainers die je alles kunnen leren over faden / opscheren en baarden trimmen. Stuk voor stuk zijn ze gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Kosten & Certificaat

Uniek aan onze workshops ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De kosten van de cursus zijn € 149,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze cursus een mooi certificaat ontvangt.

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je vindt ons Amsterdam (NL) – Antwerpen (BE) – Breda (NL) – Coevorden (NL) – Ede (NL) – Eindhoven (NL) – Groningen (NL) – Hasselt (BE) – Kortrijk (BE) – Leeuwarden (NL) – Lelystad (NL) – Maastricht (NL) – Nijmegen (NL) – Utrecht (NL) – Rotterdam (NL) – Tilburg (NL).

Data

Maandag 28 november 2022
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE)

Maandag 12 december 2022
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocatie: Groningen, Maastricht, Lelystad, Hasselt (BE)

Maandag 27 maart 2023
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Breda, Coevorden, Ede, Eindhoven, Groningen, Hasselt (BE), Kortrijk (BE), Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Salontraining, cursus Advance Allround Herenkapper of Starters Course?

Wil je met meerdere collega’s deelnemen? In dat geval is een salontraining interessant. In plaats van dat jullie naar ons komen, komen wij gewoon naar jullie toe. Scheelt ook weer gesleep met modellen. 😉

Wil je alle technieken beheersen? Kijk dan ook naar de mogelijkheden van onze exclusieve opleiding Advance Allround Herenkapper. Hierin leiden we je op tot een allround barber in slechts 10 weken. Ben je een starter? Check dan de mogelijkheden van een Starters Course.

Reserveer je plekje!    Kies je workshop: