a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Barber College

Workshop FADE op onze locatie in Antwerpen

Wij training op onze locaties altijd in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Op deze manier kunnen onze trainers veel persoonlijke aandacht geven en begeleiding.

De workshop FADE. Wat kun je verwachten? 

Hoe maak je de perfecte taper fade, op welke manier kun je de juiste skin fade zetten en wat is er meer mogelijk dan enkel het opscheren met een tondeuse? Met deze handige cursus heren opscheren pakken we er niet alleen de tondeuse en schaar, maar ook lekker ambachtelijk het open mes bij.

Voordat je het weet kun jij strakke contouren maken met een open mes, en de perfecte overloop neerzetten zonder rand. Ideaal voor klassieke kapsels voor de echte mannen-mannen. Een ware beleving voor iedere man en een skill die een échte barbier zeker niet mag missen!

Ook op onze andere locaties in Nederland en België geven wij deze workshop. Die overigens ook als salontraining gegeven kan worden bij jou in de zaak voor al je collega’s.

Vraag onze actuele agenda aan door het contactformulier in te vullen.