a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Barber College

Barber College mainstage @BarberSocietyLive in Westergasfabriek Amsterdam

Wij zullen op 10 april 2022 in de Westergasfabriek een toffe show neerzetten. Onze trainers Ruben & Benno laten in fantastische show hun skills zien. Kom kijken naar de demo om 14.00 uur !

Kom jij op zondag 10 april naar BarberSociety Live op het terrein van de Westergas in Amsterdam?

Deze 5e editie wil je niet missen!

Meer info en tickets: BarberSociety Live

Wil je Ruben en Benno in jouw salon een training zien geven? Bekijk dan naar de mogelijkheden van een salontraining: Salontraining – Barber College

De 5e editie van BarberSociety Live!
BarberSociety Live is het enige en grootste jaarlijkse barber evenement van de BENELUX gericht op barbers, herenkappers en hun interesses. Dit nationale en internationale event biedt een mix van barber shows, battles, workshops en product presentaties van vak- en lifestyle merken. BarberSociety live 2022 vindt plaats op zondag 10 april en is toegankelijk voor iedereen met interesse in de barber industrie! Deze 5e editie vindt als vanouds plaats op het sfeervolle terrein van de Westergas in Amsterdam in drie aaneengesloten gebouwen met een uniek karakter: Transformatorhuis, WesterLiefde en WesterUnie. Mis deze unieke editie niet! De deuren openen om 10.00 uur tot 18.30 uur, een volle dag educatie, inspiratie, informatie & good vibes!!

Write a Comment