a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Barber College

Barber College ontvangt het NRTO-keurmerk

Barber College heeft op 14 april 2023 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Barber College voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan Barber College aantonen dat hij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

“Het verkrijgen van dit keurmerk is voor ons een erkenning van de kwaliteit van onze vakopleidingen en de professionaliteit van onze dienstverlening. Daar zijn met ons hele team super trots op!”, vertelt directeur Johan Denekamp van Barber College.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Over Barber College

Barber College is al sinds 2011 dé vakopleider voor kappers die zijn of haar barber skills willen verbeteren. Met ruim 16 trainingslocaties in Nederland & België is er altijd wel een cursus of opleiding bij jou in de buurt te volgen. Van een losse avond cursus, een salontraining met het hele team tot een intensieve opleiding van meerdere avonden. Onze ervaren trainers delen graag hun kennis en passie. Bekijk op de website www.barbercollege.nl de mogelijkheden en vraag meer informatie aan.