a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Barber College

Leer de kunst van het vervagen met de Fade-cursus

Als je een liefhebber bent van kapsels en grooming, dan heb je vast wel eens gehoord van het begrip ‘fade’. Een fade is een kapsel waarbij het haar geleidelijk korter wordt van boven naar beneden. Het is een populaire stijl die door veel mannen wordt gedragen en vereist een speciale techniek om het goed te kunnen uitvoeren.

Als je wilt leren hoe je een fade-kapsel kunt creëren, dan is de Fade-cursus iets voor jou. Deze cursus is ontworpen om je de kennis en vaardigheden te geven die je nodig hebt om deze stijlvolle look te kunnen realiseren.

De Fade-cursus begint met de basisprincipes van het knippen van haar en gaat vervolgens dieper in op de technieken die nodig zijn om een fade-kapsel te creëren. Je leert hoe je de juiste scheermessen en tondeuses kunt gebruiken, hoe je de lijnen van het kapsel kunt bepalen en hoe je de overgangen tussen de verschillende lengtes kunt verzachten.

De cursus omvat ook praktische oefeningen waarbij je de technieken die je hebt geleerd in de praktijk kunt brengen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van ervaren kappers en je krijgt feedback op je werk, zodat je kunt blijven groeien en verbeteren.

Na afloop van de Fade-cursus ben je in staat om een professioneel fade-kapsel te creëren. Of je nu een beginnende of ervaren kapper bent, deze cursus zal je helpen om je vaardigheden te verbeteren en je klanten tevreden te stellen.

Dus, als je wilt leren hoe je een fade-kapsel kunt creëren en je vaardigheden als kapper wilt verbeteren, schrijf je dan in voor de Fade-cursus. Het is een investering in jezelf en je toekomst als kapper.

Barber College is een erkende vakopleider, speciaal voor kappers. Als kapper is het mogelijk om een cursus fade te volgen van één avond of de opleiding van 3 avonden, genaamd FADEN voor gevorderden. Je kunt je inschrijven op 16 trainingslocaties in Nederland & België.