a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MASTERCLASS FADEN

3 trainingsavonden hands-on jouw skills-set verbeteren. Next level FADEN, speciaal voor kappers die hun techniek verder willen verfijnen. Geen basis meer, maar faden met variaties! Geschikt voor kappers die hun vaardigheden en technieken verder willen verbeteren. Volg deze intensieve opleiding bij erkende vakopleider Barber College!

 


Duur: 3 avonden (maandag)
Tijd: 19.00 uur tot 22.30 uur
Datum: verschillende data, zie inschrijfformulier onderaan deze pagina
Inhoud: low, mid & high fade
Deelnemers: maximaal 4 tot 6 cursisten
Locaties: 20 trainingslocaties in Nederland & België
Prijs: € 499,95 excl. btw per persoon
Zelf meenemen: eigen werkmateriaal + model
Toelatingseis: enkel voor kappers (geen starters, wel geschikt voor schoolverlaters)
Inhoud: Low-, Middle-, High Fade
Programma:
19.00 – 20.15 Look & Learn: demo door trainer
20.15 – 22.30 Workshop: cursisten knippen één model
Inschrijving: zie formulier onderaan deze pagina
Facturatie: je ontvangt een factuur (betaling kan in termijnen)
Salonprogramma: ook te boeken als in-salontrainingen (1.875 euro excl. btw en reiskosten trainer)


 

Fading is niet meer weg te denken in de salon. Met een goede fade kan je jouw vakmanschap demonstreren. Met een fade laat je de zij- en achterkant van een kapsel overlopen van de ene naar de andere lengte. Onze gepassioneerde trainers leren je stapsgewijs hoe je een goede basis legt voor een mooie fade.

Deze opleiding hebben wij ontwikkeld om meer variaties van fades te laten zien en over te brengen. Kappers kunnen door deze opleiding te volgen hun mannelijke klanten nog strakkere en gevarieerde fade creaties geven. Onze ervaren trainers delen graag hun kennis en kunde. Niet een opleiding van 1 avond, maar 3 trainingsavonden zullen wij hands-on met jou aan de slag gaan.

Uniek aan deze opleiding is dat wij in kleine groepjes trainen van maximaal 4 – 6 personen. Voordeel hiervan is dat wij een persoonlijke begeleiding kunnen geven tijdens deze opleiding, zodat we jouw vaardigheden en technieken naar een hoger niveau kunnen tillen.

Reserveer je plek en kies uit één van de 20 trainingslocaties in Nederland & België. 

Inhoud

Combineren van technieken om iedere klant te kunnen dienen vanuit de basis coupes. Wensen als een skin fade, taper, cropcut, disconnected, flattop of pompadour… je gaat het allemaal leren door de basis coupes te combineren en creëren. Je traint je vaardigheden en je leert advies te geven aan je klanten. Tijdens deze drie avonden leer je telkens verschillende technieken om mooie en strak afgelijnde creaties te creëren. De nadruk ligt op precisiewerk, efficiëntie en stijlvolle afwerking.

Iedere deelnemer neemt voor elke les een eigen model mee. Het eerste deel is een demo van onze trainer. Modellen kunnen zich iets later op de avond melden, maar mogen ook direct bij aanvang meekomen. Voorafgaand aan deze opleiding kun jij specifiek jouw wensen en behoefte aangeven. Onze trainers zullen hier dan gericht aandacht aanbesteden.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale én internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers. Ieder met zijn of haar eigen specialisme. Zo hebben we bijvoorbeeld ook echte “fade”-specialisten. Stuk voor stuk zijn ze gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Kosten & certificaat

Uniek aan al onze trainingen – dus ook onze fade cursus voor gevorderden – ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4-6 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De deelname fee van de cursus zijn € 499,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze cursus een mooi certificaat ontvangt. Deze investering in een opleiding, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aan te vragen als subsidie. Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners (waaronder ANKO & CNV) opleidingssubsidie beschikbaar. Voor meer informatie bekijk de subsidie-pagina. Vraag nu deze subsidie aan tot een max van € 100,- per medewerker.

Toelatingseisen

Deze opleiding is speciaal voor kappers. Een kappersopleiding en eventueel minimaal 1 jaar actuele kappers/salonervaring is dus wel een vereiste om de snelheid van het programma bij te kunnen houden en de stof op te kunnen nemen en verwerken. Of dit van toepassing is bekijken we per deelnemer.

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je vindt ons in:

 • Amsterdam (NL)
 • Antwerpen (BE)
 • Breda (NL)
 • Coevorden (NL)
 • Deventer (NL)
 • Ede (NL)
 • Eindhoven (NL)
 • Groningen (NL)
 • Hasselt (BE)
 • Kortrijk (BE)
 • Heerenveen (NL)
 • Heerlen (NL)
 • Nijmegen (NL)
 • Utrecht (NL)
 • Rotterdam (NL)
 • Culemborg (NL)
 • Nieuwegein (NL)
 • Zwolle (NL)
 • Assen (NL)
 • Leeuwarden (NL)
 • Tilburg (NL)

 

Data

Maandag 30 september 2024, 7 oktober en 14 oktober 2024
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Deventer, Coevorden, Ede, Eindhoven, Groningen, Hasselt (BE), Kortrijk (BE), Heerenveen, Nijmegen, Heerlen, Rotterdam, Utrecht, Breda, Nieuwegein, Zwolle, Assen, Tilburg, Leeuwarden, Deventer.

Maandag 6 januari 2025, 13 januari 2025 en 20 januari 2025
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Deventer, Coevorden, Ede, Eindhoven, Groningen, Hasselt (BE), Kortrijk (BE), Heerenveen, Nijmegen, Heerlen, Rotterdam, Utrecht, Breda, Nieuwegein, Zwolle, Assen, Tilburg, Leeuwarden, Deventer.

* het kan voorkomen dat per locatie de data iets afwijkt

Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden (incl. annuleringsvoorwaarden) van NRTO van toepassing. Ook onderaan deze website in de footer te vinden.

De cursus zal van start gaan als er voldoende inschrijvingen zijn.

Met deze erkende opleiding van Barber College verbeter je jouw barber skills!

 

Salontraining met het hele team!

Wil je met meerdere collega’s deze opleiding volgen? Dat kan! Onze gepassioneerde trainers komen graag bij julle in de salon langs om een inspirerende salonprogramma te geven. Scheelt ook weer gesleep met modellen. ;-). Ga naar de pagina Salontraining en lees meer over de mogelijkheden. Ook een privé-training hoort tot de mogelijkheid. Met een 1 op 1 training krijg je 100% aandacht van onze trainer. Stuur ons een mail en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reserveer je plek!  Kies je workshop: