a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

FADEN voor gevorderden (3-avonden)

3 trainingsavonden hands-on jouw skills-set verbeteren. Next level FADEN, speciaal voor kappers die hun techniek verder willen verfijnen. Geen basis meer, maar faden voor gevorderden! Geschikt voor kappers die hun vaardigheden en technieken nog verder willen verbeteren. Volg deze opleiding bij erkende vakopleider Barber College!

Fading is niet meer weg te denken in de salon. Met een goede fade kan je jouw vakmanschap demonstreren. Met een fade laat je de zij- en achterkant van een kapsel overlopen van de ene naar de andere lengte. Onze gepassioneerde trainers leren je stapsgewijs hoe je een goede basis legt voor een mooie fade.

Deze opleiding hebben wij ontwikkeld om een betere aansluiting te krijgen tussen de basis fade cursus en de praktijk. Kappers kunnen door deze opleiding te volgen hun mannelijke klanten nog strakkere en gevarieerde fade creaties geven. Onze ervaren trainers delen graag hun kennis en kunde. Niet een opleiding van 1 of 2 avonden, maar 3 trainingsavonden zullen wij hands-on met jou aan de slag gaan.

Uniek aan deze opleiding is dat wij in kleine groepjes trainen van maximaal 4 – 6 personen. Voordeel hiervan is dat wij een persoonlijke begeleiding kunnen geven tijdens deze opleiding, zodat we jouw vaardigheden en technieken naar een hoger niveau kunnen tillen.

Reserveer je plek en kies uit één van de 16 trainingslocaties in Nederland & België. 

Inhoud

Combineren van technieken om iedere klant te kunnen dienen vanuit de basis coupes. Wensen als een skin fade, taper, cropcut, disconnected, flattop of pompadour… je gaat het allemaal leren door de basis coupes te combineren en creëren. Je traint je vaardigheden en je leert advies te geven aan je klanten. Tijdens deze drie avonden leer je telkens verschillende technieken om mooie en strak afgelijnde creaties te creëren. De nadruk ligt op precisiewerk, efficiëntie en stijlvolle afwerking.

Iedere deelnemer neemt voor elke les een eigen model mee. Het eerste deel is een demo van onze trainer. Modellen kunnen zich iets later op de avond melden, maar mogen ook direct bij aanvang meekomen.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale én internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers. Ieder met zijn of haar eigen specialisme. Zo hebben we bijvoorbeeld ook echte “fade”-specialisten. Stuk voor stuk zijn ze gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Kosten & certificaat

Uniek aan al onze trainingen – dus ook onze fade cursus voor gevorderden – ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4-6 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De deelname fee van de cursus zijn € 499,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze cursus een mooi certificaat ontvangt. Deze investering in een opleiding, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aan te vragen als subsidie. Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners (waaronder ANKO & CNV) opleidingssubsidie beschikbaar. Voor meer informatie bekijk de subsidie-pagina. De netto investering voor deze opleiding is dan nog maar € 399,95 (excl. btw).

Toelatingseisen

Deze opleiding is speciaal voor kappers. Een kappersopleiding en minimaal 1 jaar actuele kappers/salonervaring is dus wel een vereiste om de snelheid van het programma bij te kunnen houden en de stof op te kunnen nemen en verwerken. Of dit van toepassing is bekijken we per deelnemer.

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je vindt ons in:

 • Amsterdam (NL)
 • Antwerpen (BE)
 • Breda (NL)
 • Coevorden (NL)
 • Ede (NL)
 • Eindhoven (NL)
 • Groningen (NL)
 • Hasselt (BE)
 • Kortrijk (BE)
 • Lelystad (NL)
 • Heerenveen (NL)
 • Heerlen (NL)
 • Nijmegen (NL)
 • Utrecht (NL)
 • Rotterdam (NL)
 • Culemborg (NL)
 • Nieuwegein (NL)

 

Data

Maandag 6 november 2023, 13 november 2023 en 20 november 2023
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Breda, Coevorden, Ede, Eindhoven, Groningen, Hasselt (BE), Kortrijk (BE), Lelystad, Heerenveen, Nijmegen, Heerlen, Rotterdam, Utrecht, Breda, Nieuwegein

Maandag 8 januari 2024, 15 januari 2024 en 22 januari 2024
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Breda, Coevorden, Ede, Eindhoven, Groningen, Hasselt (BE), Kortrijk (BE), Lelystad, Heerenveen, Nijmegen, Heerlen, Rotterdam, Utrecht, Breda, Nieuwegein

* het kan voorkomen dat per locatie de data iets afwijkt

Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden (incl. annuleringsvoorwaarden) van NRTO van toepassing. Ook onderaan deze website in de footer te vinden.

De cursus zal van start gaan als er voldoende inschrijvingen zijn.

 

Duur: 3 trainingsavonden
Prijs: € 499,95
Lesdag: maandagavond
Start: 6 november 2023, 13 november 2023 en 20 november 2023 of 8 januari 2024, 15 januari 2024 en 22 januari 2024
Tijd: 19.00u – 22.30u
Locaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Breda, Coevorden, Ede, Eindhoven, Groningen, Hasselt (BE), Heerlen, Kortrijk (BE), Lelystad, Heerenveen, Nijmegen, Rotterdam, Nieuwegein en Utrecht.

 

Met deze erkende opleiding van Barber College verbeter je jouw barber skills!

 

Salontraining, Advance opleidingen of opleiding voor junior kappers?

Wil je met meerdere collega’s deelnemen? In dat geval is een Salontraining interessant. In plaats van dat jullie naar ons komen, komen wij gewoon naar jullie toe. Scheelt ook weer gesleep met modellen. 😉

Wil je specialist worden in alle men haircuts, dan raden wij de opleiding Advance Gentlemen Haircut aan. In 6 avonden leer je alle herensnits van onze ervaren trainers. Voor een complete barbier opleiding voor kappers hebben wij een programma ontwikkeld, genaamd Advance Allround Herenkapper. Hierin leiden we je op tot een allround barber in slechts 10 avonden. Alle technieken, incl. beard shave en baardtrim techieken komen hier voorbij. Speciaal voor junior kappers die de reguliere kappersopleiding hebben afgerond en net werkzaam zijn in een salon hebben wij een heel mooi programma, genaamd Modern Barbering voor junior kappers.

Reserveer je plek!  Kies je workshop: