a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Er is een enorme vraag naar goede black & mixed hair specialisten. Hoe is dit bij jou in de regio?

Cursus BLACK & MIXED HAIR (3-avonden)

Is vraag groter dan het aanbod? Of kan jij je als kapper hier echt op onderscheiden? Volg dan deze erkende opleiding black & mixed hair bij onze specialisten van Barber College.

Je kent het wel. De geweldige kapsels van kroes haar, vaak hele kleine en fijne krulletjes! Dit vraagt ook wel echt om een andere treatment en aanpak. Het zetten van strepen en kleine figuurtjes, stylen en verzorgen is wat je leert tijdens deze opleiding.

Reserveer je plek!

Opzet cursus Black & Mixed hair

In deze cursus black hair en mixed hair leren wij jou stap voor stap hoe je deze techniek zelf kan uitvoeren. Het is een Look, Learn & Do! Wij starten eerst met een stukje theorie over de techniek, stylen, gebruik van materialen en producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven, waarbij je in detail de techniek uitgelegd krijgt. Het is interactief, dus er is ruimte om veel vragen te stellen. Ons doel is dat je deze techniek na deze opleiding direct kan toepassen. Een echte hands-on training dus. Je gaat namelijk na onze demonstratie (Look & Learn) zelf aan de slag met het meegebrachte model (Do)! Onze trainingen zijn onder andere uniek doordat wij in hele kleine groepen trainen, waardoor we jou optimaal aandacht kunnen geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatie en na de fade training ontvang je een certificaat.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale en internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers, maar wel met hun eigen specialisme. Zo hebben we ook echte “black hair” specialisten. Echte gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Kosten & Certificaat

Uniek aan onze workshops ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4 a 6 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De deelname fee van de cursus zijn € 499,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze cursus een mooi certificaat ontvangt. Deze investering, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aan te vragen middels het het STAP-budget (ontvang tot € 1.000,- subsidie per jaar). De eerstvolgende aanvraagperiode start op maandag 3 juli 2023 om 10.00 uur.

Toelatingseisen

Deze barbier / herenvak opleiding is speciaal voor kappers. Een basis kappersopleiding en minimaal 1 jaar actuele kappers/salonervaring is dus wel vereist om de snelheid van het programma bij te kunnen houden en de stof op te kunnen nemen en verwerken. Of dit van toepassing is bekijken we per deelnemer.

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt.
Je vindt ons Amsterdam (NL) – Antwerpen (BE) – Breda (NL) – Coevorden (NL) – Ede (NL) – Eindhoven (NL) – Groningen (NL) – Hasselt (BE) – Kortrijk (BE) – Leeuwarden (NL) – Lelystad (NL) – Heerlen (NL) – Nijmegen (NL) – Utrecht (NL) – Rotterdam (NL) – Culemborg (NL).

Data

Dinsdag 14 november 2023, 21 november 2023 en 28 november 2023
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocatie: Amsterdam, Antwerpen (BE), Heerlen, Rotterdam, Utrecht

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Reserveer je plek!

Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden van NRTO van toepassing. Ook onderaan deze website in de footer te vinden.

De cursus zal van start gaan als er voldoende inschrijvingen zijn.

Salontraining, opleiding Advance Gentlemen Haircut of Advance Allround Herenkapper?

Wil je met meerdere collega’s deelnemen? In dat geval is een Salontraining interessant. In plaats van dat jullie naar ons komen, komen wij gewoon naar jullie toe. Scheelt ook weer gesleep met modellen. 😉

Ben nu al een gevorderde in faden, dan raad ik je aan om de opleiding FADEN voor gevorderden te volgen. 3 trainingsavonden die volledig in teken staan van faden.

Wil je specialist worden in alle men haircuts, dan raden wij de opleiding Advance Gentlemen Haircut aan. In 6 avonden leer je alle herensnits van onze ervaren trainers. Voor een complete barbier opleiding voor kappers hebben wij een programma ontwikkeld, genaamd Advance Allround Herenkapper. Hierin leiden we je op tot een allround barber in slechts 10 avonden. Alle technieken, incl. beard shave en baardtrim techieken komen hier aan bod.

 

Reserveer je plekje!   
  STAP-Budget:
  Ik wil graag deelnemen via het STAP-budget
  (Alleen mogelijk voor trainingen die starten tussen 31 juli en 30 november 2023)
   

  Kies je workshop: