a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MASTERCLASS BLACK & MIXED HAIR

 

Is vraag groter dan het aanbod? Of kan jij je als kapper hier echt op onderscheiden? Volg dan deze erkende opleiding MASTERCLASS BLACK & MIXED HAIR bij onze specialisten van Barber College.

Je kent het wel. De geweldige kapsels van kroes haar, vaak hele kleine en fijne krulletjes! Dit vraagt ook wel echt om een andere treatment en aanpak. Het zetten van strepen en kleine figuurtjes, stylen en verzorgen is wat je leert tijdens deze opleiding.


Duur: 3 avonden (dinsdag)
Tijd: 19.00 uur tot 22.30 uur
Datum: verschillende data, afhankelijk van beschikbaarheid op trainingslocatie
Deelnemers: maximaal 4 tot 6 cursisten
Locaties: 20 trainingslocaties in Nederland & België
Prijs: € 499,95 excl. btw per persoon
Zelf meenemen: eigen werkmateriaal + model
Toelatingseis: enkel voor kappers (geen starters)
Programma:
19.00 – 20.15 Look & Learn: demo door trainer
20.15 – 22.30 Workshop: cursisten knippen één model
Inschrijving: zie formulier onderaan deze pagina
Facturatie: je ontvangt een factuur (betaling kan in termijnen)
Salonprogramma: ook te boeken als in-salontrainingen (1.875 euro excl. btw en reiskosten trainer)


Reserveer je plek!

Opzet opleiding Black & Mixed hair

In deze cursus black hair en mixed hair leren wij jou stap voor stap hoe je deze techniek zelf kan uitvoeren. Het is een Look, Learn & Do! Wij starten eerst met een stukje theorie over de techniek, stylen, gebruik van materialen en producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven, waarbij je in detail de techniek uitgelegd krijgt. Het is interactief, dus er is ruimte om veel vragen te stellen. Ons doel is dat je deze techniek na deze opleiding direct kan toepassen. Een echte hands-on training dus. Je gaat namelijk na onze demonstratie (Look & Learn) zelf aan de slag met het meegebrachte model (Do)! Onze trainingen zijn onder andere uniek doordat wij in hele kleine groepen trainen, waardoor we jou optimaal aandacht kunnen geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatie en na de deze opleiding ontvang je een certificaat.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale en internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers, maar wel met hun eigen specialisme. Zo hebben we ook echte “black hair” specialisten. Echte gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Kosten & Certificaat

Uniek aan onze workshops ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4 a 6 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De deelname fee van de cursus zijn € 499,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze cursus een mooi certificaat ontvangt. Deze investering in een opleiding, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aan te vragen als subsidie. Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners (waaronder ANKO & CNV) opleidingssubsidie beschikbaar. Voor meer informatie bekijk de subsidie-pagina. De netto investering voor deze opleiding is dan nog maar € 399,95 (excl. btw).

Toelatingseisen

Deze barbier / herenvak opleiding is speciaal voor kappers (niet voor starters!). Een basis kappersopleiding en eventueel minimaal 1 jaar actuele kappers/salonervaring is dus wel vereist om de snelheid van het programma bij te kunnen houden en de stof op te kunnen nemen en verwerken. Of dit van toepassing is bekijken we per deelnemer.

Data

Dinsdag 7 januari 2025, 14 januari 2025 en 21 januari 2025
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Deventer, Coevorden, Ede, Eindhoven, Groningen, Hasselt (BE), Kortrijk (BE), Heerenveen, Nijmegen, Heerlen, Rotterdam, Utrecht, Breda, Nieuwegein, Zwolle, Assen, Tilburg, Leeuwarden, Deventer.

* het kan voorkomen dat per locatie de data iets afwijkt

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je vindt ons Amsterdam (NL) – Antwerpen (BE) – Breda (NL) – Coevorden (NL) – Ede (NL) – Eindhoven (NL) – Groningen (NL) – Hasselt (BE) – Kortrijk (BE) – Heerenveen (NL) – Heerlen (NL) – Nijmegen (NL) – Utrecht (NL) – Rotterdam (NL) – Culemborg (NL) – Nieuwegein (NL) – Zwolle (NL) – Leeuwarden (NL) – Assen (NL) – Deventer (NL)

 

Reserveer je plek!

Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden van NRTO van toepassing. Ook onderaan deze website in de footer te vinden.

De cursus zal van start gaan als er voldoende inschrijvingen zijn.

Salontraining met het hele team!

Wil je met meerdere collega’s deze training volgen? Dat kan! Onze gepassioneerde trainers komen graag bij julle in de salon langs om een inspirerende salontraining te geven. Scheelt ook weer gesleep met modellen. ;-). Ga naar de pagina Salontraining en lees meer over de mogelijkheden.

 

Reserveer je plekje!