a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

MASTERCLASS MODERN BARBERING

Wil jij als kapper echt een specialist zijn en jouw klanten van de laatste trends voorzien? Kies dan voor de opleiding MASTERCLASS MODERN BARBERING. Dit is echt next level kniptechnieken en zorgt ervoor dat je je echt onderscheidt. Hiermee creëer je echt gave en eigentijdse kapsels. Een extra reden om naar jouw salon te komen!

 


Duur: 3 avonden (dinsdag)
Tijd: 19.00 uur tot 22.30 uur
Datum: verschillende data, afhankelijk van beschikbaarheid op trainingslocatie
Inhoud: basics, classics, modern mullet/bowl cut, mod cut/messy fringe cut
Deelnemers: maximaal 4 tot 6 cursisten
Locaties: 20 trainingslocaties in Nederland & België
Prijs: € 499,95,- excl. btw per persoon
Zelf meenemen: eigen werkmateriaal + model
Toelatingseis: enkel voor kappers (geen starters)
Programma:
19.00 – 20.15 Look & Learn: demo door trainer
20.15 – 22.30 Workshop: cursisten knippen één model
Inschrijving: zie formulier onderaan deze pagina
Facturatie: je ontvangt een factuur (betaling kan in termijnen)
Salonprogramma: ook te boeken als in-salontrainingen (1.875 euro excl. btw en reiskosten trainer)


 

In deze opleiding leer je de laatste trends in het herenvak. Zie ter inspiratie onderstaande herentrends van dit moment. Je kunt overigens ook zelf wensen en jouw leerbehoefte inbrengen. Gezien de kleine groepen waarin wij trainen kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en jou echt een stap verder helpen.

 

Reserveer je plek!

Overzicht herentrends

Mod Cut

Modetrends komen en gaan, maar sommige stijlen hebben een opmerkelijk vermogen om de tijd te overstijgen en door de eeuwen heen relevant te blijven. Een voorbeeld van zo'n kapsel is de mod cut, een klassieke en iconische look die al tientallen jaren liefhebbers van herenmode blijft boeien.

Messy Fringe Cut

Je hebt het waarschijnlijk wel eens op sociale media gezien of een paar jongens gezien die het moeiteloos op straat voor elkaar krijgen - het rommelige ponykapsel. Het is een relaxte, stijlvolle look die vertrouwen en charme uitstraalt.

Bowl Cut

Een bowl cut is een eenvoudig kapsel waarbij het voorste haar wordt geknipt met een rechte pony (zie pony) en de rest van het haar langer wordt gelaten, helemaal rond dezelfde lengte, of anders worden de zijkanten en achterkant op dezelfde korte lengte geknipt.

Modern Mullet Cut

The mullet is een kapsel waarbij het haar aan de voorkant, bovenkant en zijkanten korter wordt geknipt, maar aan de achterkant langer is. Je hebt hier verschillende variaties in. Wij laten de mogelijkheden zien!

Inhoud van de opleiding MASTERCLASS MODERN BARBERING

In deze opleiding leren wij jou stap voor stap hoe je de verschillende technieken zelf kunt uitvoeren. Hoe zorg dat je klanten goed adviseert? We delen al onze tips & tricks met je. Deze workshops worden aangeboden op basis van het principe ‘look, learn & do’. We starten dus eerst met een stukje theorie, onder andere over de techniek, behandelingen, het gebruik van materialen en de toepassing van producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven, waarbij je tot in detail de techniek uitgelegd krijgt. Tijdens deze demo laten we zoveel mogelijk verschillende technieken zien. Het is interactief, dus er is veel ruimte om vragen te stellen.

Ons doel is dat je de behandeling na de cursus direct zelf kunt toepassen. Een echte hands-on training. Na onze demonstratie (‘look & learn’) ga je namelijk zelf aan de slag met het meegebrachte model (‘do’)!

Onze trainingen zijn uniek, doordat wij in kleine groepen trainen. Hierdoor kunnen we jou optimaal aandacht geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatiemoment. Na de workshop ontvang je een certificaat, zodat ook jouw klanten weten dat je de techniek beheerst.

  • Avond 1: Mod Cut
  • Avond 2: Messy Fringe Cut
  • Avond 3: Bowl or Modern Mullet Cut

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale én internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers. Ieder met zijn of haar eigen specialisme. Je ziet dus ook invloeden terug uit de steden waar zij actief zijn. Denk aan Amsterdam & Antwerpen. Voor je het weet zijn deze trends overgewaaid naar jouw stad of dorp. De trainers zijn stuk voor stuk gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Kosten & Certificaat

Uniek aan onze workshops ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4 a 6 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De deelname fee van de cursus zijn € 499,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze opleiding een mooi certificaat ontvangt. Deze investering in een opleiding, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aan te vragen als subsidie. Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners (waaronder ANKO & CNV) opleidingssubsidie beschikbaar. Voor meer informatie bekijk de subsidie-paginaVraag nu deze subsidie aan tot een max van € 100,- per medewerker.

Toelatingseisen

Deze barbier / herenvak opleiding is speciaal voor kappers. Een basis kappersopleiding en eventueel minimaal 1 jaar actuele kappers/salonervaring is dus wel vereist om de snelheid van het programma bij te kunnen houden en de stof op te kunnen nemen en verwerken. Of dit van toepassing is bekijken we per deelnemer.

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je vindt ons Amsterdam (NL) – Antwerpen (BE) – Breda (NL) – Coevorden (NL) – Ede (NL) – Eindhoven (NL) – Groningen (NL) – Hasselt (BE) – Kortrijk (BE) – Heerenveen (NL) – Heerlen (NL) – Nijmegen (NL) – Utrecht (NL) – Rotterdam (NL) – Culemborg (NL) – Nieuwegein (NL) – Zwolle (NL) – Assen (NL) – Leeuwarden (NL) – Tilburg (NL) – Deventer (NL).

Data

Dinsdag 5 november, 12 november en 19 november 2024
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Deventer, Coevorden, Ede, Eindhoven, Groningen, Hasselt (BE), Kortrijk (BE), Heerenveen, Nijmegen, Heerlen, Rotterdam, Utrecht, Breda, Nieuwegein, Zwolle, Assen, Tilburg, Leeuwarden, Deventer.

* het kan voorkomen dat per locatie de data iets afwijkt

Reserveer je plek!

Salontraining met het hele team!

Wil je met meerdere collega’s deze opleiding volgen? Dat kan! Onze gepassioneerde trainers komen graag bij julle in de salon langs om een inspirerende salontraining en programma te geven. Scheelt ook weer gesleep met modellen. ;-). Ga naar de pagina Salontraining en lees meer over de mogelijkheden.

 

Reserveer je plekje!