a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Workshops Men Trends

Op deze pagina tref je een reeks van workshops aan die de laatste trends weergeven. Wil jij als kapper echt een specialist zijn en jouw klanten van de laatste trends voorzien? Kies dan voor één of meerdere van deze cursussen voor kappers. Door deze workshops te volgen zorg jij ervoor dat je je echt onderscheidt. Hiermee creëer je echt gave en eigentijdse kapsels. Een extra reden om naar jouw salon te komen!

Reserveer je plek!

Overzicht van trend workshops

Workshop The Mullet

We’re bringing back the mullet cuts. De trend van nu! The Mullet is een haarstijl waarbij het haar kort is aan de voorkant, maar langer aan de achterkant. Het was echt een iconisch haarstijl in de jaren 80. Wij leren je deze creatie in de huidige tijdsgeest te creëren.

Workshop Men Long Hair

Een knot, een staart of gewoon los.. je ziet het steeds vaker. Echt een internationale trend; mannen met lang haar. Hoe pak je dit nu goed aan als je deze vraag krijgt van een mannelijke klant. Het is toch echt anders dan bij vrouwen. Wij nemen je mee in de hedendaagse trends en inspireren je met variaties. De volgende dag ben jij ready om toffe creaties uit te voeren. Kom je langs voor deze workshop?

Workshop Men Curly

De vraag naar krullen in combinatie met een mooie fade (op scheer) neemt explosief toe. Bij een man met mooie krullen is dit geen enkel probleem, mits je natuurlijk de fade techniek goed beheerst… Maar hoe pak je het aan als jouw mannelijke stijl haar heeft? Wij leren het je!

Workshop Men Color

Mannen en het kleuren van het haar.. is een combinatie die je wellicht enkel verwacht bij ouder wordende mannen die hun grijze haren willen verbergen. Niets is minder waard. Zie het straatbeeld en je komt steeds vaker mannen tegen met een uitgesproken kleur in het haar. Wil je dit ook leren? Schrijf je dan in voor de cursus Men Color.

Inhoud van de Workshop Men Trends

In deze cursussen leren wij jou stap voor stap hoe je de verschillende technieken zelf kunt uitvoeren. Hoe zorg dat je klanten goed adviseert? We delen al onze tips & tricks met je. Deze workshops worden aangeboden op basis van het principe ‘look, learn & do’. We starten dus eerst met een stukje theorie, onder andere over de techniek, behandelingen, het gebruik van materialen en de toepassing van producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven, waarbij je tot in detail de techniek uitgelegd krijgt. Tijdens deze demo laten we zoveel mogelijk verschillende technieken zien. Het is interactief, dus er is veel ruimte om vragen te stellen.

Ons doel is dat je de behandeling na de cursus direct zelf kunt toepassen. Een echte hands-on training. Na onze demonstratie (‘look & learn’) ga je namelijk zelf aan de slag met het meegebrachte model (‘do’)!

Onze trainingen zijn uniek, doordat wij in kleine groepen trainen. Hierdoor kunnen we jou optimaal aandacht geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatiemoment. Na de workshop ontvang je een certificaat, zodat ook jouw klanten weten dat je de techniek beheerst.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale én internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers. Ieder met zijn of haar eigen specialisme. Je ziet dus ook invloeden terug uit de steden waar zij actief zijn. Denk aan Amsterdam & Antwerpen. Voor je het weet zijn deze trends overgewaaid naar jouw stad of dorp. De trainers zijn stuk voor stuk gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Kosten & Certificaat

Uniek aan onze workshops ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4 a 6 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De deelname fee van de cursus zijn € 149,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze cursus een mooi certificaat ontvangt. Deze investering, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aftrekbaar als bedrijfskosten!

Toelatingseisen

Deze barbier / herenvak opleiding is speciaal voor kappers. Een basis kappersopleiding en minimaal 2 jaar actuele kappers/salonervaring is dus wel vereist om de snelheid van het programma bij te kunnen houden en de stof op te kunnen nemen en verwerken. Of dit van toepassing is bekijken we per deelnemer.

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je vindt ons Amsterdam (NL) – Antwerpen (BE) – Breda (NL) – Coevorden (NL) – Ede (NL) – Eindhoven (NL) – Groningen (NL) – Hasselt (BE) – Kortrijk (BE) – Leeuwarden (NL) – Lelystad (NL) – Heerlen (NL) – Nijmegen (NL) – Utrecht (NL) – Rotterdam (NL) – Culemborg (NL).

Data

Maandag 18 september 2023 | Workshop The Mullet
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocatie: Amsterdam, Antwerpen (BE), Groningen, Kortrijk (BE), Rotterdam

Maandag 27 november 2023 | Workshop Men Long Hair
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocatie: Amsterdam, Antwerpen (BE), Groningen, Rotterdam

Maandag 4 december 2023 | Workshop Men Curly
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocatie: Amsterdam, Antwerpen (BE), Groningen, Rotterdam

Maandag 18 december 2023 | Workshop Men Color
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocatie: Amsterdam, Antwerpen (BE), Groningen, Rotterdam

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 
Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden van NRTO van toepassing. Ook onderaan deze website in de footer te vinden.

De cursus zal van start gaan als er voldoende inschrijvingen zijn.

Reserveer je plek!

Salontraining, opleiding Advance Gentlemen Haircut of Advance Allround Herenkapper?

Wil je met meerdere collega’s deelnemen? In dat geval is een Salontraining interessant. In plaats van dat jullie naar ons komen, komen wij gewoon naar jullie toe. Scheelt ook weer gesleep met modellen. 😉

Wil je specialist worden in alle men haircuts, dan raden wij de opleiding Advance Gentlemen Haircut aan. In 6 avonden leer je alle herensnits van onze ervaren trainers. Voor een complete barbier opleiding voor kappers hebben wij een programma ontwikkeld, genaamd Advance Allround Herenkapper. Hierin leiden we je op tot een allround barber in slechts 10 avonden. Alle technieken, incl. beard shave en baardtrim techieken komen hier aan bod.

 

Reserveer je plekje!   
  STAP-Budget:
  Ik wil graag deelnemen via het STAP-budget
  (Alleen mogelijk voor trainingen die starten tussen 31 juli en 30 november 2023)
   

  Kies je workshop: