a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Barber College

Nieuw! Workshop The Mullet

De trend van nu. The Mullet! Wat is dat eigenlijk? Dat wordt hieronder uitgelegd.

Wil je nu deze techniek eigen maken en jouw klanten deze trend kunnen bieden? Schrijf je dan in voor deze unieke workshop op:

Wanneer: dinsdag 5 juli ‘22 (Amsterdam) en maandag 11 juli ’22 (Antwerpen)

Tijd: 19.00 uur – 22.30 uur

Kosten: € 149,95 excl. btw

Maximaal aantal personen: 6 cursisten

Model: svp meenemen door cursist

Opleidingsvorm: Look, Learn & Do

Inschrijven: mailen naar info@barbercollege.nl en vraag naar het inschrijfformulier.

Hoe een Mullet te creëren?

Een van de belangrijkste elementen van de mullet is de lengte aan de achterkant van je hoofd, dus als je van plan bent, moet je eerst je gewenste lengte bepalen. Vergeet niet dat hoe langer het haar is, hoe meer uitgesproken de mullet zal zijn – de ideale lengte is ongeveer twee tot zes centimeter of tot aan de basis van je nek. Gemiddeld groeit je haar elke maand 1/2 centimeter, dus wees geduldig!

Deel het haar in drie delen – de voorkant van de haarlijn naar het midden van de kruin en deel de zijsecties van de voorkant van het hoofd naar de oren. Hak eerst het middelste gedeelte af – knip kleine delen van de lokken en werk je haar naar beneden. Zodra je de gewenste lengte hebt bereikt, kun je naar de zijkanten gaan. Knip de zijkanten naar boven, laat de delen aan de bovenkant langer dan eronder en taps toelopend naar het oor. Meng de resterende gebieden zoals je wilt, laat het schokkerig of egaal voor een meer gepolijste look. Je kunt ook tondeuses gebruiken om een buzz-snit langs de bovenkant en zijkanten te maken, waardoor de glorieuze ranken aan de achterkant achterblijven.

FAQs

Waarom wordt een mullet kapsel een mullet genoemd?

De oorsprong en etymologie van de mullet staan nog enigszins ter discussie. De Oxford English Dictionary schrijft echter het eerste gebruik van de uitdrukking toe aan de Beastie Boys, met hun nummer Mullet Head uit 1994.

Is de mullet iets van nu?

Jazeker! De mul komt inderdaad terug, echter met een moderne twist. Deze keer draait het allemaal om het omarmen van natuurlijke textuur, het toevoegen van leuke kleuren en het rocken van meer gestructureerde maar alternatieve vormen. Er wordt meer haar aan de bovenkant gehouden dan in de jaren ’80, en de lengte aan de achterkant is niet zo extreem. Dit geeft de moderne mullet een meer afgeronde maar toch onderscheidende stijl.

Hoe ziet een mullet kapsel eruit?

Een mullet kapsel heeft kortere zijkanten en bovenkant, terwijl het haar aan de achterkant van het hoofd of de nek langer wordt gehouden.

Waar moet ik naar toe?

Het is het beste om naar je favoriete kapper te gaan voor een mullet-snit, omdat het een beetje lastiger kan zijn dan andere stijlen om correct te krijgen. Je kapper zal je haar uit elkaar halen en er een korte crop bovenop maken. De zijkanten van het oor naar voren worden over het algemeen korter gehouden en kunnen zelfs een vervaging hebben. Vervolgens wordt het haar van achter het oor gelaagd en wordt het steeds langer naarmate je verder naar achteren beweegt.

Nog meer inspiratie tref je aan in onze blog “Inspiratie stijlen The Mullet