a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Barber College

Salontraining BEARD & SHAVE bij SAB Kappers

Bij SAB Kappers in Barneveld hebben wij een hele toffe training gegeven, namelijk de beard & shave. Bekijk de video voor een goede impressie en natuurlijk… de foto’s hieronder,

Wil jij dit nu ook met je team? Stuur ons dan een berichtje.

Heb je geen team en wil je alleen deze cursus volgen? Schuif dan op één van onze 12 locaties in Nederland & België. Vraag naar ons actuele agenda.

Alles komt aan bod in de cursus baard scheren! We leren je tijdens deze scheercursus ook op welke wijze je een wellness behandeling met warme handdoeken aanpakt. Een heerlijk ontspanningsmomentje voor jouw mannelijke klanten. Een extra reden om naar jouw salon te komen!

Helemaal glad scheren doen of mee met de nieuwste trends en lekker baardtrimmen: zoveel mensen zoveel wensen. Maar laten we eerlijk zijn: van baardtrimmen tot baardonderhoud – het creëren van een perfect getrimde baard of perfect gladgeschoren gezicht vraagt om nogal wat kennis. Deze cursus is dan ook speciaal om alles over het knippen van een baard te leren. Meer dan alleen een scheercursus, brengen wij het ambacht van het vakmanschap op je over. Je leert in deze barbier cursus alles over het ambacht van de hot towel treatment, en krijgt ook het contouren scheren in no-time onder de knie. Na deze workshop kan jij meer dan alleen scheren, en zorg jij ervoor dat iedere volle baard met strakke lijnen naar huis gaat.

Bekijk hier meer informatie.

Of als je met hele team een salontraining wilt plannen.. klik dan hier.