a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Waaraan herken je de french crop? Peaky Blinders look natuurlijk!

Als allround herenkapper dien je deze techniek natuurlijk ook te beheersen. Het maakt jou als kapper compleet in het aanbod voor de man. Je hoeft dus niet meer zenuwachtig te worden als je dit verzoek krijgt van een klant. In deze french crop cursus zorgen wij ervoor dat je dit tot in de puntjes gaat beheersen.

De French crop is natuurlijk een echte klassieker die je geweldig kunt combineren met verschillende stijlen. Na deze cursus french crop heb jij in no-time een peaky blinders look mogelijk gemaakt en lopen jouw klanten naar huis met hun favoriete klassieke kapsels. We leren je opscheren met tondeuse, maar ook hoe je strakke contouren kunt maken met een open mes: een ware beleving voor iedere man! Natuurlijk vertellen we je ook wat meer over het stylen en afwerken van de french crop met de juiste producten.

Opzet cursus french crop

In deze cursus french crop leren wij jou stap voor stap hoe je deze techniek zelf kan uitvoeren. Het is een Look, Learn & Do! Wij starten eerst met een stukje theorie over de techniek, gebruik van materialen en producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven, waarbij je in detail de techniek uitgelegd krijgt. Het is interactief, dus er is ruimte om veel vragen te stellen. Ons doel is dat je deze techniek na de training direct kan toepassen. Een echte hands-on training dus. Je gaat namelijk na onze demonstratie (Look & Learn) zelf aan de slag met het meegebrachte model (Do)! Onze trainingen zijn onder andere uniek doordat wij in hele kleine groepen trainen, waardoor we jou optimaal aandacht kunnen geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatie en na de fade training ontvang je een certificaat.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale en internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers, maar wel met hun eigen specialisme. Zo hebben we ook echte “baard” specialisten. Echte gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Investering

€ 149,95 excl. btw
Opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar
Wij trainen in kleine groepjes van maximaal 4 personen

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt.
Je vindt ons in: Amsterdam – Antwerpen – Groningen – Lelystad – Coevorden – Culemborg – Ede – Beek (Limburg) – Eindhoven – Lummen (BE) – Kortrijk – Breda

Andere mogelijkheden

Wil je met meerdere collega’s deelnemen, dan is een salontraining interessant. Komen wij gewoon naar jullie toe. Scheelt weer gesleept met modellen ;-). Wil je alle technieken beheersen? Kijk dan ook naar de mogelijkheden van onze exclusieve cursus, genaamd Advance Allround Herenkapper [barber] in 10 weken. En ben je starter? Ook hier bieden we oplossing voor. Stuur een mail naar info@barbercollege.nl.

Vraag meer informatie aan en plan een datum!