a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Cursus French Crop

De French Crop is niet meer uit het straatbeeld weg te denken!

Als allround herenkapper dien je deze techniek natuurlijk ook te beheersen. Het maakt jou als kapper compleet in het aanbod voor de man. Je hoeft dus niet meer zenuwachtig te worden als je dit verzoek krijgt van een klant. In deze french crop cursus zorgen wij ervoor dat je dit tot in de puntjes gaat beheersen.

De French crop is natuurlijk een echte klassieker die je geweldig kunt combineren met verschillende nieuwe stijlen. Na deze cursus french crop heb jij in no-time een stijlvolle crop mogelijk gemaakt en lopen jouw klanten naar huis met hun favoriete creatie. We leren je opscheren met tondeuse, maar ook hoe je strakke contouren kunt maken met een open mes: een ware beleving voor iedere man! Natuurlijk vertellen we je ook wat meer over het stylen en afwerken van de french crop met de juiste producten.

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Reserveer je plek!

Opzet cursus french crop

In deze cursus french crop leren wij jou stap voor stap hoe je deze techniek zelf kan uitvoeren. Het is een Look, Learn & Do! Wij starten eerst met een stukje theorie over de techniek, gebruik van materialen en producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven, waarbij je in detail de techniek uitgelegd krijgt. Het is interactief, dus er is ruimte om veel vragen te stellen. Ons doel is dat je deze techniek na de training direct kan toepassen. Een echte hands-on training dus. Je gaat namelijk na onze demonstratie (Look & Learn) zelf aan de slag met het meegebrachte model (Do)! Onze trainingen zijn onder andere uniek doordat wij in hele kleine groepen trainen, waardoor we jou optimaal aandacht kunnen geven. Je “verzuipt” dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatie en na de french crop training ontvang je een certificaat.

Trainers

Al onze trainers hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale en internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers, maar wel met hun eigen specialisme. Echte gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen.

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 

Kosten & certificaat

Uniek aan al onze trainingen – dus ook onze french crop cursus – ten opzichte van andere opleiders is dat wij hands-on trainen in kleine groepjes van maximaal 4-6 personen. Veel persoonlijke aandacht van onze trainer dus. De deelname fee van de cursus zijn € 149,95 (excl. btw). En leuk om te vermelden is dat je aan het eind van deze cursus een mooi certificaat ontvangt. Deze investering in een opleiding, die zich niet alleen terugbetaald in het lange termijn succes van je salon, is ook nog eens aan te vragen als subsidie. Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren stellen sociale partners (waaronder ANKO & CNV) opleidingssubsidie beschikbaar. Voor meer informatie bekijk de subsidie-pagina. De netto investering voor deze cursus is dan nog maar € 74,98 (excl. btw).

Toelatingseisen

Deze barbier / herenvak opleiding is speciaal voor kappers. Een basis kappersopleiding en minimaal 2 jaar actuele kappers/salonervaring is dus wel vereist om de snelheid van het programma bij te kunnen houden en de stof op te kunnen nemen en verwerken. Of dit van toepassing is bekijken we per deelnemer.

Trainingslocaties

Wij hebben trainingslocaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je vindt ons in:

 • Amsterdam (NL)
 • Antwerpen (BE)
 • Breda (NL)
 • Coevorden (NL)
 • Ede (NL)
 • Eindhoven (NL)
 • Groningen (NL)
 • Hasselt (BE)
 • Kortrijk (BE)
 • Heerenveen (NL)
 • Lelystad (NL)
 • Heerlen (NL)
 • Nijmegen (NL)
 • Utrecht (NL)
 • Rotterdam (NL)
 • Culemborg (NL)
 • Nieuwegein (NL)

Data

Maandag 13 november 2023
Tijdstip: 19.00 uur – 22.30 uur
Trainingslocaties: Amsterdam, Antwerpen (BE), Breda, Coevorden, Ede, Valkenswaard, Groningen, Hasselt (BE), Kortrijk (BE), Heerenveen, Lelystad, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Nieuwegein

Zie het inschrijfformulier onderaan deze pagina met alle data, trainingslocaties en mogelijkheid om je plekje te reserveren! 
Op al onze cursussen en opleidingen zijn de algemene voorwaarden van NRTO van toepassing. Ook onderaan deze website in de footer te vinden.

De cursus zal van start gaan als er voldoende inschrijvingen zijn.

Reserveer je plek!

Salontraining, Advance opleidingen of opleiding voor junior kappers?

Wil je met meerdere collega’s deelnemen? In dat geval is een Salontraining interessant. In plaats van dat jullie naar ons komen, komen wij gewoon naar jullie toe. Scheelt ook weer gesleep met modellen. 😉

Wil je specialist worden in alle men haircuts, dan raden wij de opleiding Advance Gentlemen Haircut aan. In 6 avonden leer je alle herensnits van onze ervaren trainers. Voor een complete barbier opleiding voor kappers hebben wij een programma ontwikkeld, genaamd Advance Allround Herenkapper. Hierin leiden we je op tot een allround barber in slechts 10 avonden. Alle technieken, incl. beard shave en baardtrim techieken komen voorbij. Speciaal voor junior kappers die de reguliere kappersopleiding hebben afgerond en net werkzaam zijn in een salon hebben wij een heel mooi programma, genaamd Modern Barbering voor junior kappers.

 

Vraag meer informatie aan en plan een datum!  Kies je workshop: