a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Barber College

Een Crop in 8 stappen!

Crops zijn zonder twijfel één van de meest modieuze herenkapsels. Het zijn vooral mannen die de voorkeur geven aan meer creativiteit in hun kapsels. Ze gaan echter niet voor de klassieke jaren 90-variant stijl, maar eerder voor moderne interpretaties die een zachtere uitstraling hebben en de look naar een geheel nieuw niveau tillen door middel van accenten, kleurrijke highlights en details.

De nek- en zijgebieden zijn in een fade-stijl verwerkt, terwijl het bovenhaar iets langer wordt gehouden maar tegelijkertijd wordt voorzien van een overvloedige structuur en textuur. De hele coupe is gemaakt met een tondeuse. Om precieze contouren rond de oor- en nekgebieden te creëren, word de trimmer gebruikt. Om af te ronden, gebruik je de mobile shaver om alle fijne resterende haren rond de oren en nek te verwijderen.

STAPPEN:

  1. Definieer met behulp van de tondeuse een hoefijzervormige gidslijn rond de bovenkant van het hoofd.
  2. Bewerk de nek en zijkanten met behulp van het opzetstuk 1,5mm.
  3. Gebruik het “open” snijmes om de rand tussen het zij- en nekgebied en de gidslijn te blenden.
  4. Definieer met behulp van de trimmer de contouren van de nek, zijkanten en de voorkant van het hoofd.
  5. Verwijder met behulp van de mobile shaver resterende haartjes in de nek.
  6. Maak het bovenste haar nog een keer licht vochtig.
  7. Gebruik de trimmer om een rechte, korte pony te definiëren.
  8. Gebruik de tondeuse en de “point cut” techniek om het bovenste haar te structureren om gelijkmatig in lagen te verdelen.

Wil je dit ook leren? Volg dan onze intensieve opleiding herenkapper. In 10 weken zullen onze trainers jouw de fijne kneepjes van het barbervak bijbrengen. Deze barbier opleiding wordt gegeven op maar liefst 15 trainingslocaties in Nederland & België. Het is dus niet enkel een fade cursus, maar er komen ook andere technieken aanbod zoals taper, low, middle en high fade, maar ook scheertechnieken. Van een fully shave, headshave tot baardtechnieken. De scheercursus zit dus verwerkt in dit programma. Een masterclass herenkapper voor kappers die zich verder willen professionaliseren en onderscheiden van de rest. Klik op Kapper cursus heren? Volg de Allround Herenkapper Opleiding (barbercollege.nl) voor meer informatie en om je op één van de locaties in te schrijven.

Wil je nu een kortere opleiding volgen waarbij de focus volledig ligt op het hoofdhaar. Kijk dan dan de mogelijkheden die wij bieden met de 6 weekse barbier opleiding Advance Gentlemen Haircut.

Uniek is dat wij trainen in hele kleine groepjes van maximaal 4 personen (en op een aantal locaties max 6 personen).

Een losse Crop workshop boeken als kapper kan ook! Check deze pagina en lijst met data en locaties -> Cursus French Crop? Krijg les van (inter)nationale trainers (barbercollege.nl)

Schrijf je dus nu in! We starten deze opleidingen en workshops op verschillende momenten in het jaar op. Op 16 trainingslocaties, dus altijd wel eentje bij je in de buurt.