Fade cursus

Reserveer jouw plek!

De vraag naar een fade, of anders gezegd goed opgeschoren coupe, neemt enorm toe. Echter als je om je heen kijkt zie je nog steeds heel slecht uitgevoerde creaties. Hoe zorg je ervoor dat jij dat beter kan en klanten naar jouw salon komen? Of kan je al wel faden, maar wil je de techniek tot in perfectie beheersen? Onze tip: volg de fade cursus bij Barber College!

Hoe maak je de perfecte taper fade, op welke manier kun je de juiste skin fade zetten en wat is er meer mogelijk dan alleen het opscheren met een tondeuse? Met deze handige fade cursus pakken we er niet alleen de tondeuse en schaar bij, maar ook lekker ambachtelijk het open mes.

Voordat je het weet kun jij strakke contouren maken met een open mes en de perfecte overloop neerzetten zonder rand. Ideaal voor klassieke kapsels voor de echte mannen-mannen. Een ware beleving voor iedere man en een skill die een échte barbier zeker niet mag missen!

Opzet fade cursus

In deze fade cursus leren wij jou stap voor stap hoe je de techniek zelf kan uitvoeren. Het is een Look, Learn & Do! Wij starten eerst met een stukje theorie over de techniek,  gebruik van materialen en producten. Vervolgens zal onze trainer een uitgebreide demonstratie geven, waarbij je in detail de techniek uitgelegd krijgt. Het is interactief, dus er is veel ruimte om vragen te stellen.

Ons doel is dat je deze techniek na de training direct kan toepassen. Een echte hands-on cursus dus. Je gaat namelijk na onze demonstratie (Look & Learn) zelf aan de slag met het meegebrachte model (Do)! Onze trainingen zijn onder andere uniek doordat wij in hele kleine groepen trainen, waardoor we jou optimaal aandacht kunnen geven. Je ‘verzuipt’ dus niet in een grote groep. Aan het eind van de workshop is er een evaluatie en na de fade training ontvang je een certificaat. 

Trainers

Onze trainers van de fade cursus hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben op nationale en internationale podia gestaan. Het zijn echte allround herenkappers / barbers, maar wel met hun eigen specialisme. Echte gepassioneerde creators die het fantastisch vinden om met een vleugje humor hun kennis met jou te delen. 

Investering

135 euro excl btw 

*opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar 

Locaties

Wij hebben locaties door heel Nederland en België, dus altijd wel eentje bij jou in de buurt

Salontraining

Wil je met meerdere collega’s deelnemen, dan is een salontraining interessant. Komen wij gewoon naar jullie toe. Lees hier meer informatie hierover.

Reserveer jouw plek